(0)
0,00 €
  • Prijs

Sokken - Antihero

  • Antihero Socks: Black Hero If Found White/Black Antihero Socks: Black Hero If Found White/Black Antihero Socks: Black Hero If Found White/Black
    S21_077703
Nu: 8,00 €
Oude prijs: 15,99 €
Besparing: 7,99 € (50%)

Kopen Zien>

Anti hero Skateboards

Anti hero Skateboards is nu al een van de historische merken in de wereld van het moderne skateboarden. Het werd in 1995 opgericht door Julien Stranger met een duidelijke filosofie: .... skate!, zonder grote plannen, zonder te proberen de dagelijkse gang van zaken te controleren, gewoon om een bedrijf te creëren dat zijn manier van zijn zijn en zijn manier om de wereld te begrijpen weerspiegelde.

Al snel sloten legendes als Jeff Grosso en Lance Mountain zich bij het project aan en tot op de dag van vandaag gaan ze op dezelfde manier te werk, ook al is er 20 jaar verstreken sinds hun start. Tegenwoordig hebben ze een uitgebreid assortiment skateboards en skate-benodigdheden, en een lijn anti hero skateboardkleding, met hun bekende grijze, zwarte of witte anti hero adelaar t-shirt.


Anti Hero Deck

In onze skateboardwinkel, in de afdeling skate decks, zul je nooit een merk als dit missen, met zijn mythische Anti hero Skateboards Eagle logo.

U kunt de anti hero deck kopen in verschillende maten en uitvoeringen en altijd met de goedkoopste prijs dankzij onze minimumprijsgarantie beleid.