(0)
0,00 €

Betaalmethodes

Hieronder vindt u de verschillende betaalmethodes die aanvaardt worden op Fillow

Creditcard

U kunt betalen met creditcard via de beveiligde servers van onze payment gateway. Het betaalsysteem is 100% veilig , en Fillow zal op geen enkel moment op de hoogte zijn van de gegevens van uw kaart;

Kaarten die aanvaardt worden: Visa, American Express, Maestro, Master Card.

U kunt enkel betalen met beveiligde creditcards, om elk risico en vorm van fraude te voorkomen. De beveiligde kaarten beschikken over een soort veiligheidscode. Na de na de voltooing van de bestelling wordt u doorverwezen naar de webpagina van uw Bank, waar u uw code dient in te voeren;

Indien u niet over een beveiligde creditcard beschikt om betalingen uit voeren, dan hoeft u enkel contact op te nemen met uw Bank. Deze zal u de nodige gegevens en wachtwoord verstrekken.

Paypal

Dit is een van de meest gebruikte systemen om betalingen op internet uit te voeren door middel van een creditcard;

Wanneer u deze betaalmethode kiest, tijdens de voltooing van uw bestelling, dan wordt u direct doorverwezen naar de website van Paypal.

Eenmaal op de pagina heeft u de mogelijkheid om u zich aan te melden op uw account (in het geval dat u er een heeft), om een nieuwe account aan te maken (zodat u in de toekomst u gegevens niet opnieuw hoeft in te voeren), of om rechtstreeks te betalen door uw creditcard gegevens in te voeren.

Deze transactie is helemaal veilig. De ingevoerde gegevens worden op geen enkel moment bekeken of opgeslagen door Fillow.nl, gezien dat het hele proces plaatsvindt op de servers van Paypal.

Meer informatie op www.paypal.com