(0)
0,00 €

Gegevensbescherming


HOE GEBRUIKEN WE UW GEGEVENS OP FILLOW?

 

Bij Fillow geven we om onze klanten, uw veiligheid en privacy

zijn onze topprioriteiten. Op deze pagina informeren we

u op een duidelijke en transparante manier hoe we de ontvangen

gegevens behandelen:

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens?

Het bedrijf FW Skate Shop, SL met maatschappelijke zetel aan de Plaza de Colon, 2, 3º7 28220 Majadahonda (Madrid) Spanje.

Wie bewaakt uw gegevens in Fillow? 

 

De gegevensbeschermingsfunctionaris van FW Skate Shop, SL, in de volksmond bekend als DPO, is de persoon die instaat voor de naleving van de regels voor gegevensbescherming binnen Fillow. De DPO zal een team hebben om het te ondersteunen en de Fillow-klanten van dienst te zijn.

U kunt contact opnemen met de DPO en het privacyteam van de Fillow via de volgende e-mail: clientes@fillow.net of op het postadres: Avda Andalucia km 10.500 28021 Madrid. Spanje.

Waarvoor gebruiken wij uw persoonlijke gegevens?

In Fillow hebben we uw gegevens fundamenteel nodig om twee redenen:

1. In het geval van een aankoop zijn ze noodzakelijk om de bestellingen te verwerken, de zending te volgen en, als u een geregistreerde klant bent, om punten te verzamelen die u in staat stellen te profiteren op het moment van de overeenkomstige kortingen.

2. Nieuwsbrief: als u abonnee van de nieuwsbrief bent, hebben we de informatie nodig om u nieuws, kortingen en op de hoogte te houden van alles wat er in Fillow gebeurt.

In beide gevallen hebt u het privacybeleid moeten accepteren, omdat u zich bewust bent van de behandeling die we aan de gegevens geven.

Fillow behandelt uw gegevens met de maximale vertrouwelijkheid en respecteert het doel waarvoor ze naar ons zijn verzonden.

Hoe lang zal Fillow uw gegevens bewaren?

Uw persoonlijke gegevens worden voor onbepaalde tijd opgeslagen in een geautomatiseerd bestand, om uw bestelgeschiedenis te behouden voor het geval u klant bent, om kortingen te kunnen aanbieden voor het verzamelen van punten.

In het geval dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, bewaren wij deze totdat u ons anders vertelt. U kunt op ieder moment een aanvraag indienen om op elk moment onbeschreven te worden. In de nieuwsbrief zelf heb je de mogelijkheid om je af te melden, je kunt het ook doen door te schrijven naar clientes@fillow.net

Aan wie communiceren we uw gegevens?

Wij verstrekken uw persoonlijke gegevens niet aan derden, tenzij het noodzakelijk is om de service te voltooien die u hebt afgesloten. Uw gegevens worden bijvoorbeeld gebruikt door transportkoeriers, zodat zij de aflevering van uw bestelling kunnen doen en u kunnen informeren over het volgen van de zending, maar zij zijn in geen geval gemachtigd uw gegevens te gebruiken voor andere doeleinden dan de aangegeven .

Wat zijn uw rechten wanneer u ons uw informatie verstrekt?

U hebt het recht op elk moment van toegang, correctie, verzet, annulering, evenals om de geautomatiseerde verwerking van de door Fillow verzamelde gegevens te weigeren.

U kunt de rechten uitoefenen die worden verleend door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR), door te schrijven naar clientes@fillow.net, of per post aan FW Skate Shop SL Avda Andalucia km 10.500 (PI Neisa Sur) Edif 7 Ofi 15 28021 Madrid. Spanje

U hebt ook het recht om een claim in te dienen bij de relevante controlerende instantie (Spaans agentschap voor gegevensbescherming), als u van mening bent dat we uw rechten niet vervullen.

Als u vragen heeft over het Beleid voor de bescherming van persoonsgegevens, kunt u contact met ons opnemen via e-mail naar clientes@fillow.net, we helpen u graag verder.