(0)
0,00 €
  • Prijs

Girl Skateboards Online Kopen | Fillow Skateshop (Decks, Wielen,

Girl Skateboards

Girl werd geboren in 1993 toen een groep renners van het World Industries team besloot een eigen bedrijf te vormen. De belangrijkste figuren in die beslissing waren Carroll en Howard en hun doel was om een toekomst voor zichzelf te zoeken als hun carrière voorbij was. Andere grote renners die zich bij het project aansloten en hielpen Girl te maken tot wat het nu is, waren namen: Guy Mariano, Ferguson, SEan Sheffey, etc...

Het beroemde girl logo, dat de figuur is van het meisje dat te zien is op de deuren van publieke badkamers, werd ontworpen door Andy Jenkins die, zelfs vandaag de dag, voor het bedrijf werkt. Het girl is al niet minder dan 20 jaar op de markt, dus we kunnen zeggen dat het een van de meest geconsolideerde merken van skateboards is.

In onze skateboardshop vindt u elk seizoen een grote catalogus met Girl Skateboard Decks en -wielen en altijd met een gegarandeerde minimumprijs. Je kunt goedkope girl skateboard decks kopen in onze skateboard outlet.

  • Schroeven Girl: Bulk 7/8 Allen Schroeven Girl: Bulk 7/8 Allen Schroeven Girl: Bulk 7/8 Allen
    W20_075202
Nu: 3,50 €
Oude prijs: 5,00 €
Besparing: 1,50 € (30%)

Kopen Zien>

  • Schroeven Girl: Bulk 1" Allen Schroeven Girl: Bulk 1" Allen Schroeven Girl: Bulk 1" Allen
    W20_075201
Nu: 3,50 €
Oude prijs: 5,00 €
Besparing: 1,50 € (30%)

Kopen Zien>

  • 5 Star
I prodotti nella categoria: Girl Skateboards Online Kopen | Fillow Skateshop (Decks, Wielen, hanno un punteggio di 5 stelle, basato su 4 opinioni di clienti.