(0)
0,00 €

Handleiding - Bones Lagers

De Bones lagers zijn ongetwijfeld al decennia lang één van de beste skateboard lagers markt.

Over het algemeen wordt er het ABEC systeem gebruikt om de kwaliteit van de lagers te meten, en hoe beter de ABEC classificatie, hoe meer precisie de lager heeft.

Het Bones merk is van mening dat dit systeem niet geschikt is in bepaalde gevallen. Daarom gebruiken ze het niet  om hun lagers te benoemen. Zij baseren zich op specificaties die ze "Bones Skate Rated" noemen.

 

Daarom gaan wij het in deze gids hebben over de verschillende modellen en hun eigenschappen.

Bones Reds

Worden vervaardigd in China, in een van de beste fabrieken van het land op vlak van productie van lagers. Voor de productie volgens zij nauwkeurig de specificaties van het merk "Bones Skate Rated"

De lagers worden onderworpen aan een dubbele technische verificatieproces vooraleer te koop worden gesteld en bieden zonder enige twijfel een van de beste prestaties kwa prijs/kwaliteit verhouding.

Volgens het merk bieden Bones Reds een gelijkaardige kwaliteit als Bones Swiss, maar tegen een fractie van de prijs. Dit allemaal heeft ervoor gezorgd dat dit jaar na jaar het meest verkochte lagermodel is in de Verenigde Staten.

Wij kunnen deze uitspraken bevestigen, gezien dit het model is dat het meeste verkoopt in onze winkel tijdens alle seizoenen.

Om de lager in de winkel te zien hoeft u enkel op de volgende link te klikken: Bones Reds

Bones Super Reds

Super Reds werden ontworpen door Bones, als zijnde de beste lager, tegen de beste prijs, op de markt.

Het heeft dezelfde kenmerken als Bones Red, maar voor de vervaardiging ervan wordt er staal van betere kwaliteit gebruikt, kogels van betere kwaliteit, hebben minder onvolmaaktheden en beschikken over een verbeterde en meer gepolijst contactoppervlak.

Dit allemaal zorgt voor een lager die even snel is als de Bones Reds, maar zachter met een betere levensduur.

Om zich te onderscheiden van de Reds, gebruiken de Super Reds  een zwarte "beschermend schild" met de naam met een laser geëtst.

Indien u de lager in onze winkel wil zien hoeft u enkel op de volgende link te klikken: Super Reds

Bones Ceramic Super Reds

Het verhaal van de Ceramic Super Reds is zeer eenvoudig. De structuur en de materielen van de Super Reds werd overgenomen en de stalen ballen werden vervangen door ceramische ballen van de hoogste kwaliteit.

Dit resulteert in een lichtere lager door het lagere gewicht van de kogels die beter versnellen.

 

De keramische kogels maken minder wrijving en dit zorgt ervoor de de Ceramic Super Reds lagers sneller zijn dan de Super Reds, zelfs zonder smeermiddel te gebruiken.

Daarnaast hebben de keramische kogels een "auto-onderhoud" effect. Wanneer er vuilheid de lager binnendringt, dan zal de hardheid van de kogels het oppervlak van de lager polijsten.

De hardheid van het keramische materiaal zorgt ook  ervoor  dat de kogels heel weinig schade ondergaan, wat dan weer hun levensduur, alsmede de onderhoudsperiodes verlengt.

Het " beschermde schild" van de lagers is wit, met de naam ervan erop gegraveerd met een laser.

U kunt de lager zien in onze winkel door op de volgende link te klikken: Ceramic Super Reds


Bones Swiss

De Bones Swiss lagers zijn een perfecte combinatie tussen de specificaties van Bones Skate Rated en de precisie van de Zwitserse vervaardiging.

Zij hebben decennia lang geleden de standaard gecreëerd waarmee het rendement van de rest van de lagers gemeten wordt.

 

Bones Swiss zijn al 33 jaar lang het favoriete model van de meeste professionele skaters.

Deze werden ontworpen voor competities of voor veeleisende skaters en bieden een van de snelste omwentelingen, zijn makkelijk te onderhouden en zijn de duurzaamste op de markt.

Normaal gezien duren de lagers van Bones Swiss veel meer dan de andere lagers met een ABEC classificatie.

Indien u de lager op onze website wil zien, hoeft u enkel op de volgende link te klikken: Bones Swiss

Bones Super Swiss 6

De Bones Super Swiss 6 lagers beschikken over dezelfde materiaal- en productiekwaliteit als de Bones Swiss, maar verschillen in de zin dat deze maar 6 kogels gebruiken in plaats van 7 kogels zoals de rest van lagers.

 

Het verwijderen van een kogel zorgt ervoor dat de lager over een hogere versnelling en snelheid beschikt, en aan hardheid wint.

Dit is het model dat gekozen wordt door vele ramp skaters.

U kunt de lager in onze winkel bekijken door op de volgende link te klikken: Bones Super Swiss 6

Bones Swiss Labyrinth 2

De nieuwe Swiss L2  zijn een update van het voormalige Swiss Labyrinth.

Er werd een nieuw "beschermd schild" toegevoegd  dat de wrijving vermindert en de globale snelheid van de lager verhoogt. De binnenste ring van de lager werd herontworpen en twee nieuwe "beschermende schilden" in doolhofvorm zorgen ervoor dat het zeer moeilijk is voor vuilheid om binnenkant van de lager te bereiken, wat natuurlijk resulteert in langer durende onderhouden en een langere levensduur.

Het enige verschil dat kan gezien worden tussen de normale en de L2 Swiss is dat de tijdperiodes tussen elke schoonmaakbeurt van de lagers langer is, maar zonder dat dit een groot prijsverschil inhoudt tussen beiden.

Indien u de lager op onze website wil zien hoeft u enkel op de volgende link te klikken:Swiss Labyrinth 2

Bones Swiss Ceramics

De Bones Swiss Ceramics behoren tot een verschillende groep lagers. Wij hebben het hier over de best mogelijke kwaliteit die een skateboard lager kan hebben.

Voor de vervaardiging ervan werden keramische kogels gebruikt van het merk Cerbec, die beschouwd worden als de besten in heel de wereld, in combinatie met de structuur van de lagers van Bones Swiss en waaraan Speed Cream van Bones als smeermiddel wordt toegevoegd.

Uit deze unie ontstaan de snelste lagers, met de hoogste versnelling en met de langste levensduur.

De keramische kogels zorgen voor veel minder wrijving tijdens het rollen dan de stalen kogels, waardoor ze sneller en langer kunnen rollen zonder smeermiddel. En vergeet natuurlijk ook niet het "auto-onderhoud" effect van de Ceramic Super Reds.

U kunt de lager in onze winkel bekijken door op de volgende link te klikken: Bones Swiss Ceramics

Bones Reds Big Balls

Dit zijn de nieuwste lagers van het Bones Reds team. Ze zijn gemaakt om sneller te zijn en langer mee te gaan. Als de legendarische Bones Super Swiss 6 lagers hebben ze 17% grotere kogels die de snelheid van het lager verhogen.

Daarom zijn dit de perfecte lagers voor diegenen die op zoek zijn naar de hoogste snelheid en ook een duurzaam product willen.

Inhoud: inclusief 8 lagers, handleiding en een sticker.

Hier kunt u Bones Reds Big Balls lagers kopen.