(0)
0,00 €
  • Prijs

Independent Clotthing| Independent Online Shop | Fillow

Independent Trucks

Weinig skateboardmerken hebben zo'n geschiedenis als Independent Trucks Company. Opgericht in 1978 door Fausto Vitello met NHS (Santa Cruz, Ricta, Creature, etc...) wilden zij reageren op het gebrek aan goede kwaliteit trucks op de markt. Daarom lanceerden ze de Stage 1, om te concurreren tegen de twee dominante merken van die tijd, die Tracker en Bennett waren. Sindsdien is Independent Skateboard niet gestopt met het produceren van skate trucks en zijn ze, zonder twijfel, het leidende merk in de markt. Door de gelederen van zijn team zijn bijna alle skate legendes gepasseerd. Een van de laatsten was Tony Hawk, die, hoewel wat laat, uiteindelijk in 2013 voor zijn team tekende.

Het logo van Independent, het 'Alisee Cross', is een van de meest herkende logo's in de skateboardwereld. Het is geïnspireerd op een foto van Paus Johannes Paulus II waarop hij dat kruis in zijn jurk droeg. Naast de skateboardtrucks zijn Independent Clothing en Accessories andere van hun sterkste categorieën. Hun ontwerpen en logo's zijn bekend over de hele wereld, en combineren hun klassieke ontwerpen met de meest actuele.  

Independent Clotthing| Independent Online Shop | Fillow
  • Independent Kingpin: Kingpin & Nut Independent Kingpin: Kingpin & Nut Independent Kingpin: Kingpin & Nut
    S19_071736
Nu: 4,20 €
Oude prijs: 6,00 €
Besparing: 1,80 € (30%)

Kopen Zien>

  • 4 Star
I prodotti nella categoria: Independent Clotthing| Independent Online Shop | Fillow hanno un punteggio di 4 stelle, basato su 40 opinioni di clienti.

Fillow is de officiële skateshop van het merk, dus alle producten die we verkopen hebben fabrieksgarantie.

Independent Trucks

Independent is een van de toonaangevende merken in skateboarden: fabrikanten van assen, hardware, en hun collectie kleding en accessoires. Indien u meer informatie wenst over Independentassen, bezoek dan de Independentassen maatgids.

Hier tonen we u echter de maattabel van Independent AXLES om te weten welke maat as uw board nodig heeft.

 

 

Independent Kleding

Het vlaggenschip van Independent Trucks is uiteraard zijn assen. Maar de verschillende logo's van het merk zijn in de loop der decennia een icoon geworden in de kledingwereld. De kleding van Independent , die voornamelijk door skateboarders wordt gedragen, is erin geslaagd af en toe uit het skate-milieu te breken en is te zien op een veelheid van jonge mensen in grote steden over de hele wereld.

Independent T-shirts

Binnen de kleding is er geen twijfel mogelijk dat de grote hoofdrolspelers de T-shirts Independent zijn. De klassieke logo's lijken nooit uit de mode te raken en het is op de t-shirts waar zij al hun pracht krijgen. Het merk verrast elk seizoen met nieuwe ontwerpen, maar vergeet nooit de mythische modellen zoals Truck Co, Bar Cross, enz... die voortdurend worden vernieuwd met nieuwe kleuren en afwerkingen.

Independent  Sweatshirt

Nog een van de meest gevraagde producten van dit merk. Jarenlang hebben we kunnen genieten van de sweatshirts van Independent , en we zijn blij dat we ze kunnen blijven aanbieden.

Als je Independent sweatshirt wilt kopen, vind je hier hun meest gewilde logo's, van de basis: Bar Corss, Truck Co, in Hoody of Crew, met capuchon of zonder, met rits ... en in vele kleuren: zwart, grijs, rood. 

In onze online winkel Independent vind je elk seizoen een grote selectie van t-shirts, sweatshirts en Independent  accessoires, zoals brillen en rugzakken.