(0)
0,00 €

Kerstmis

Kerstmis komt eraan, en bij Fillow willen wij dat al onze klanten hun geschenken op tijd ontvangen.

Op deze pagina zullen wij alles wat in onze macht is doen om ervoor te zorgen dat de bestelling zonder problemen geleverd worden tegen de voorziene datum.


KERST CADEAU-IDEEËN

Als u wat hulp nodig heeft bij het kiezen van het ideale cadeau, bezoek dan onze Geschenkgids voor Skaters of liefhebbers van urban fashion.

Vergeet niet dat we de felbegeerde Fillow Gift Cards beschikbaar hebben, waarmee u de waarde kunt kiezen die u wilt aanbieden, de speciale boodschap kunt toevoegen, en de ontvanger het op elk gewenst moment kan gebruiken. Het is het beste cadeau voor een skateboarder.


LEVERINGSTERMIJN

Rond deze tijd van het jaar moeten koerierdiensten meer leveringen verwerken, en dit kan wat vertragingen veroorzaken .... Om een soepele verzending te garanderen, vindt u hieronder een tabel met de uiterste data om een bestelling te plaatsen, zodat uw geschenk voor Kerstmis en Drie Koningen aankomen.

U kunt ervan gerust zijn dat wij alle bestellingen op tijd zullen leveren, maar uiteindelijk zijn er externe factoren die de levering kunnen bemoeilijken. Daarom raden wij aan indien het mogelijk is om uw bestellingen een beetje eerder te plaatsens.

 

LEVERINGSGEBIED Voor 25/dec Uiterste datum: Voor 6/Jan  Uiterste datum:
Spanje-Iberisch Schiereiland 21-dec 02-jan
Canarische Eilanden, ceuta en Melilla 16-dec 28-dec
Portugal 19-dec 30-dec
Rest Van Europa 16-dec 28-dec


RETOURBELEID

Om het shoppen te vergemakkelijken en zodat u niet moet zitten te wachten tot op het laatste moment, verlengen wij het termijn voor terugzendingen gedurende de volgende dagen:

Alle bestellingen gekocht tussen 1 november en 6 januari, kunnen teruggezonden worden tot en met 31 januari.

Vergeet niet dat wij bij Fillow hier klaar staan om u bij te staan en u te helpen met alles wat u nodig heeft.

Hieronder de verschillende vormen om contact met ons op te nemenCONTACT


Wij wensen iedereen fijne feestdagen!!