(0)
0,00 €

Laagste Prijs

Laagste Prijs Garantie van Filllow

Het prijsbeleid van Filow is onze producten aan te bieden tegen de laagste prijs die elk merk of verdeler toestaat.

De merken bepalen de prijzen waartegen hun producten verkocht mogen worden. Het is ten strikte verboden om te verkopen onder deze marge.

Gezien het onmogelijk is om alle verkooppunten van deze merken te controleren, zou het kunnen dat er sommige winkels zijn die geen rekening houden met deze marges en hun producten verkopen onder deze prijs.

Daarom hanteren wij bij Fillow, met u, onze klanten in gedachten, een beleid van " Laagste Prijs Garantie"

Hierdoor hoeft u nooit meer dagenlang te zoeken naar een product in verschillende winkels vooraleer deze te kopen, met het risico dat de voorraad opgeraakt, dit allemaal door de goedkoopste prijs te willen vinden.

Nu kunt u gerust op Fillow shoppen, en indien u later een betere offerte wilt zoeken op internet, dan beschikt u over 15 dagen om het te doen. Indien u tijdens deze tijdsperiode goedkopere prijs vindt, dan hoeft u enkel ons een mail te versturen, met de link naar de pagina, en wij zullen automatisch het verschil tussen de twee prijzen storten op het saldo op uw account zodat u het het kan gebruiken voor uw volgende aankoop.

Algemene Voorwaarden van het de Laagte Prijs Garantie

Om gebruik te kunnen maken van deze garantie dienen: 

  • Dat de winkel online en europese zijn, zodat wij de prijzen kunnen vergelijken.
  • Het product moet exact hetzelfde zijn kwa model en kleur.
  • Het product mag niet het voorwerp zijn van een aanbieding of korting in een andere winkel. Verkoopclubs, veilingsites, outlets, enz...  zijn uitgesloten.
  • Het product dient van het huidige seizoen te zijn.
  • U beschikt over 15 dagen, te tellen vanaf dag van aankoop, zodat de offerte geldig is.

Zo weet u het al.

U kunt er zeker van zijn dat u bij Fillow altijd tegen de goedkoopste mogelijke prijzen kunt shoppen, of anders betalen wij het verschil terug op uw klantenaccount.

Hieronder vindt u een formulier om ons te schrijven indien u een lagere prijs vindt bij een andere winkel die voldoet aan de hierboven beschreven voorwaarden:

*
*
*
Product: *
*
*
 
Schrijf u in voor onze Niewsbrief
* Required