(0)
0,00 €

Retour en omruiling

Retourbeleid op Fillow:

Bij Fillow is het onze prioriteit dat u tevreden bent over de gekochte producten. Daarom kunt u elk gekocht artikel omruilen, ongeacht de reden.

U beschikt over 30 werkdagen vanaf de dag van ontvangst van uw bestelling om een omruiling te verzoeken. (Overeenkomstig art. 44 van de Wet 7/1996, van 15 januari inzake detailhandel, gewijzigd door de Wet 47/2002 van 19 december).

Maakt u zich geen zorgen indien dit termijn te kort is om het product terug te zenden; Het is al voldoende als u ons al op de hoogte ervan brengt.

In het geval dat een product beschadigd aankomt, dient u ons binnen 24 uur na levering per e-mail op de hoogte te stellen. Stuur ons foto's waarin we de staat van het artikel kunnen zien. Als het pakket beschadigd of open is, vraag dan de koerier om dit aan te geven, of schrijf het zelf op de plaats waar u de leveringsbon moet ondertekenen. Dit zal het mogelijk maken om een claim te openen naar de koerier indien nodig.

 

Algemene voorwaarden van de retourzendingen:

Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden voor de terugzendingen:

 

  • De producten die teruggestuurd worden moeten zich in dezelfde staat bevinden waarin zij verzonden werden.
  • De producten dienen te beschikken over de originele verpakking, labels, Garanties, etc.
  • De terugzending moet geschieden met de dezelfde beschermende doos waarmee het product in ontvangst werd genomen om het te beschermen. Indien dit niet kan uitgevoerd worden met de beschermende doos waarmee het product geleverd werd, dan dient de KLANT het product terug te verzenden met een beschermende doos zodat het in het magazijn van  FILLOW.NL aankomt met maximale garanties.
  • Een kopie van de leveringsbon dient in de verpakking te worden toegevoegd, waarop de producten worden aangeduid die teruggezonden worden, alsmede de reden van de retourzending.
  • Om hygiënische redenen, worden terugzendingen van ondergoed en zwemkledij niet aanvaardt.
  • De kosten van de retourzending zijn ten kosten van de klant. In geval dat de retourzending te wijten is aan een fout  langs onze kant, of een fabrieksfout, dan zal Fillow de kosten op zich nemen van de retourzending. Neem op voorhand contact met ons op zodat wij de producten komen ophalen.

Na het artikel te examineren brengen wij u op de hoogte of u recht heeft op een terugbetaling van de betaalde bedragen voor de gekochte producten. ENKEL het bedrag van het/de product/producten wordt terugbetaald, NOOIT de verzending, terugbetalings- en verpakkingskosten.

De terugbetaling zal zo spoedig mogelijk geschieden, en in ieder geval binnen een termijn van 30 dagen te tellen vanaf de dag dat  U ons op de hoogte heeft gebracht van uw voornemen om afstand van de producten te doen. De terugbetaling zal geschieden op dezelfde creditcard die werd gebruikt om te betalen voor de aankoop, in het geval van de aankopen met een kaart of bankoverschrijving, bij besteelingen tegen rembours op een rekening waarvan de houders dezelfde persoon is als de persoon die bestelling heeft geplaatst. Deze gegevens dienen door de klant naar ons verzonden te worden via email. U neemt verantwoordelijk voor de risico's en de kosten van de terugzending van de producten, zoals hierboven vermeld.

Producten die zich niet in de zelfde toestand bevinden als degene waarin ze ontvangen werden, of die verder gebruikt werden dan enkel het product te openen, alsmede gepersonaliseerde producten worden niet ingewisseld of terugbetaald.

Deze bepaling doet geen afbreuk aan de rechten van de consument erkend door de wet.

Retourzending van defecte of per ongeluk verzonden producten:

Na ontvangst van het product, indien u ziet dat het niet het product is dat u besteld heeft of dat het prodct een tekortkoming heeft,  gelieve zo snel mogelijk contact met ons op te nemen door  via het Formulier het bestelnummer , uw klantengegevens en de referentie van het product te vermelden, en in geval van een defect product, een foto waar het defect op gezien kan worden.

Na ontvangst van de melding, zullen wij contact met u opnemen om u op u te melden hoe wij het product komen ophalen, welke koerierdienst en het uur van de ophaling op uw adres.

Zodra we de teruggezonden goederen hebben ontvangen, zullen wij deze zorgvuldig onderzoeken en zullen u via e-mail op de hoogte brengen,  binnen een redelijke termijn, of u recht heeft opeen terugbetaling of vervanging. (indien van toepassing). De terugbetaling zal zo spoedig mogelijk geschieden, en in ieder geval binnen een termijn van 30 dagen te tellen vanaf de datum  waarop wij u een email versturen waarin wij bevestigen of u recht heeft op een terugbetaling of een vervanging van het product.

In het geval dat het product of producten niet vervangen kunnen worden, zullen de betaalde sommen van de producten die teruggezonden worden, als gevolg van een defect, indien deze bestaat,  volledig worden terugbetaald, inclusief de verzendingskosten voor de levering van het product.

De terugzendingen en gedeeltelijke annuleringen geven recht tot gedeeltelijke terugbetalingen, van de totaal betaalde hoeveelheid van de hele bestelling. De transport- , terugbetalings- en verpakkingskosten zullen niet vergoed worden in geval van een gedeeltelijke terugzending.

De terugbetaling zal geschieden op dezelfde wijze als de betaling, in dit geval de creditcard die werd gebruikt om te betalen voor de aankoop, op de paypal account van de houder, of door middel van een bankoverschrijving op een rekening waarvan de houders dezelfde persoon is als de persoon die bestelling heeft geplaatst voor de gevallen van levering tegen rembours.

Uitgezonderd de rechten erkend door de wet.

Hoe een product inwisselen of een terugbetaling eisen:

Hieronder in het kort de te ondernemen stappen:

1.  Het teruggebrachte dient ongebruikt,  in de staat  waarin u het ontvangen heeft, met alle etiketten, verpakkingsmateriaal en de originele verpakking teruggezonden te worden naar het volgende adres:

FW SKATE SHOP, S.L

AV. AVDA ANDALUCIA KM 10,5 (PI NEISA SUR) EDIFICIO 7 OFICINA 15

28021 MADRID (SPANJE)

2.  Voeg de pakbon of factuur toe en duidt het product aan te dat u wenst terug te brengen of in te wisselen, met vermelding van de reden, en in desbetreffend geval, het product dat u in de plaats wenst.

3.  Zodra er vastgesteld werd dat de producten zich in perfecte staat bevinden, en dat zij voldoen aan hetgeen hierboven werd vermeld,  gaan wij over tot de verzending van het product dat in de plaats wordt verzocht (omruiling) of de terugbetaling van het overeenstemmend bedrag op het Fillow Account indien terugbetaling betreft, of wordt het bedrag terugbetaald via de gebruikte betaalmethode.

Terugzendingen onder rembours worden niet aanvaardt zonder het voorafgaande akkoord van onze klantendienst..

Indien u meer informatie wenst, aarzel niet om contact met ons op te nemen via het Formulier

   

AND1

Addict

Adio

Against Clothing

All Star Gum

Almost

Aloiki Longboards

Andale

Antihero

Arrow

Atticus

BDSkateCO

Baker

Bear

Bench

BerlinWood

Billabong

Birdhouse

Black Label

Blackriver

Blind

Bollie

Bones

Bro Style

Bronson Speed Co

Bullet

Carhartt

Chocolate

Circa

Cliche

Colours

Consolidated

Creature Skateboards

Cruzade Skateboards

DCMA Collective

DC Shoes

DGK

DNA

DVS

Darkroom

Darkstar

DeathWish

Destructo

Diamond

Dickies

Drunk Munky

Element

Elixir

Emillion

Enjoi

Enuff

Etnies

Ewan

FKD

Fallen

Famous Stars and Straps

Fillow

Flip

Form

Foundation Skateboards

Girl

Globe

Gravity

Grimey

Grizzly

Heroin Skateboards

Hotshot

Hurley

Hydroponic

Imagine Skateboards

Impala

Independent

Industrial

Innercity

Jart

Jessup

Joker

Jordan

K1X

Kendama Europe

Kendama USA

Krew

Krom Kendama

Krooked Skateboarding

Krux

Lakai

Long Island Skateboard

Loreak Mendian

Lrg

Lucky

Macbeth

Madness

Main

Majestic

Matix

Metal Mulisha

Mi-Pac

Mini Logo Skateboards

Mitchell & Ness

Mob Griptape

MorningWood

Mosaic

New Era

Nike

Nikita

Nomad

OJ Wheels

Obey

Osiris

Pig

Plan B

Pornstar

Powell Peralta

Primitive

Pro-Tec

Psockadelic

Pukas

Quiksilver

Radical Culture

Real

Reebok

Reell

Rellik

Ricta

Ripndip

Rocawear

Rocket

Role Model

Rook

Roxy

Royal

Rush

SK8 Mafia

Santa Cruz

Shake Junt

Shoe Goo

Shorty's

Skate Mental

Skull Candy

Sneaky

Sovrn

Speed Demons

Spitfire

Split

Supra

Supremebeing

Sushi Skateboards

Sweet

Sweets Kendama

Tensor

Thank You

Thrasher

Thunder Trucks

Tony Hawk

Toy Machine

Traditiona Clothing

Tres60 Skatemagazine

Tricks Skateboards

UP FRONT

Universal

Vans

Venture

Volcom

Voltage

WESC

West Coast Choppers

Wreck

Wrung

Yellowood

Zero

Zoo York

adidas originals