(0)
0,00 €
  • Prijs

Complete Skateboard - Jart

  • Jart Volledige Skateboards: Classic 7.75x31.6 Jart Volledige Skateboards: Classic 7.75x31.6 Jart Volledige Skateboards: Classic 7.75x31.6
    S21_077533
Nu: 76,97 €
Oude prijs: 109,95 €
Besparing: 32,98 € (30%)

Kopen Zien>

  • Jart Volledige Skateboards: Classic 7.6x31.60 Jart Volledige Skateboards: Classic 7.6x31.60 Jart Volledige Skateboards: Classic 7.6x31.60
    S21_077532
Nu: 76,97 €
Oude prijs: 109,95 €
Besparing: 32,98 € (30%)

Kopen Zien>

  • Jart Volledige Skateboards: Memphis 7.6 Jart Volledige Skateboards: Memphis 7.6 Jart Volledige Skateboards: Memphis 7.6
    S20_075021
Nu: 74,17 €
Oude prijs: 105,95 €
Besparing: 31,78 € (30%)

Kopen Zien>

Complete Skateboard

De complete skateboard is de ideale optie voor die schaatsers die net beginnen en het kiezen van elk van de onderdelen van de schaats niet ingewikkeld willen maken, omdat zij nog niet genoeg ervaring hebben.

Het complete skateboard is een perfect product als cadeau voor de allerkleinsten, als u er een nodig heeft kunt u hier invoeren en kiezen tussen de verschillende ontwerpen en maten: skateboard kind kopen

 

Goedkoop Complete Skateboard

Als je een krap budget hebt, is ook hier het complete skateboard de beste optie, omdat merken complete skateboards in grote hoeveelheden maken, met garantie-onderdelen, waardoor ze goedkoper zijn dan elk onderdeel apart te kopen.

Ook raden wij je aan om, als je net begint, een goedkoop compleet skateboard te kopen, omdat je het verschil met een skateboard van hogere kwaliteit in het begin niet zult kunnen waarderen.

Wat we wel aanraden is dat je, ook al is het een goedkoop skateboard, het koopt bij een gespecialiseerde skateshop en dat het skateboard van een bekend merk is. Vermijd indien mogelijk skateboards die in speelgoedwinkels of winkelcentra worden verkocht, want dat zijn meestal geen kwaliteitsproducten.


Hoe kies je een compleet skateboard?


De deck

De belangrijkste maat om rekening mee te houden is de breedte van het skateboard. Het wordt gemeten in inches, en varieert van 6" tot 10", hoewel de meest voorkomende tussen 7,5" en 8,5" zijn. Op Fillow kunt u onze filters gebruiken om precies de juiste maat voor u te vinden.

Kijk in de tabel naar de maat die u past, en bedenk dat het ook afhangt van waar u uw schaats voor gaat gebruiken. Voor trucs is het beter als het zo klein mogelijk is in uw maat, zodat het lichter is en gemakkelijker te hanteren. Als het meer voor ramps of rides is, geeft een iets breder board je meer stabiliteit, of voor een skatepark, bijvoorbeeld, waardeer je misschien een paar centimeter meer board waarop je trucs kunt "landen".  

Kijk op dit bord voor onze algemene aanbeveling voor veelzijdig gebruik (voor het geval u nog niet zeker weet wat u het beste bevalt en alles wilt proberen):

 

Feet Size Deck's Width (inches)
< 35 (and children up to 8 years old) 7.0 - 7.5
35-39 7.5 - 7.8
40-42 7.75 - 8.0
42-44 8.0 - 8.25
44 or larger 8.1 - 8.6+

De trucks

Skateboard trucks hebben verschillende breedtes en verschillende hoogtes.

De breedte moet in verhouding staan tot de breedte van het bord, hoewel er een zekere marge is, afhankelijk van de voorkeur. In het algemeen mogen de wielen niet uitsteken ten opzichte van de plank, noch mogen ze te ver naar binnen staan. Bij full skateboards hebben de merken gezorgd voor de meest geschikte voor elk geval, dus als je de breedte van het board goed hebt gekozen, hoef je je geen zorgen te maken over de breedte van de assen.

De hoogte varieert ook. Er zijn hoge, middelhoge en lage assen, afhankelijk van de afstand tussen de basis (het deel dat op de plank wordt geschroefd) en de hoogte waarop het middelpunt van het wiel komt te liggen. De meeste volwaardige skateboards hebben medium assen, omdat die het meest veelzijdig zijn. Ook beperkt de hoogte van de assen de grootte van de wielen die kunnen worden gebruikt, want als ze te laag zijn en de wielen te groot, zouden ze tegen de plank kunnen remmen ("wheelbite").

Maar als je later grotere wielen op je skateboard wilt zetten, kun je altijd een paar risers kopen om meer hoogte te krijgen. Dit zijn stukken die tussen de basis van de assen en de plank worden geschroefd.


De wielen

Skateboard wielen kunnen verschillende maten, hardheden en vormen hebben. De wielen van complete skateboards zijn zo gekozen dat ze maximale veelzijdigheid en aanpassingsvermogen bieden. Zij liggen tussen de meest voorkomende maten (52 - 54 mm) en de meest standaard hardheden.


De lagers

Net als bij de wielen zijn complete skateboard lagers vrij standaard en veelzijdig, en onderhoudsvrij, dus je kunt vanuit de middenstand comfortabel beginnen. Veel merken (maar niet alle) classificeren de snelheid van lagers met een getal dat Abec wordt genoemd. De middenweg is een Abec 5, zoals te vinden op de meeste volwaardige skateboards. Hoe hoger het getal, hoe hoger de snelheid.


Beste merken van complete skateboards

We belichten enkele van de meest traditionele merken, met grote kwaliteit, een lange geschiedenis in de skateboardwereld en grote fabrieken, en ook de nieuwste Spaanse merken die zo spectaculair zijn vernieuwd dat je in de praktijk niets meer van de eersten te benijden zult hebben.


Top verkopend complete skateboards:


Legendarische complete skateboard merken

Complete Skateboard Santa Cruz is een van de oudste skateboard merken. Het maakt wereldwijd furore dankzij zijn karakteristieke esthetiek, voornamelijk de beroemde schreeuwende hand die we al in allerlei vormen, kleuren en contexten hebben gezien, en zijn Californische logo.

Het Powell Peralta Complete Skateboard is ongetwijfeld een klassieker die zowel voor het skaten als voor het verzamelen wordt gebruikt. Het komt zelden voor dat een skateboarder van vele jaren er niet een in zijn collectie heeft. Zeer hoge kwaliteit en de beste ontwerpen: Ripper, Skull & Sword, Caballero Dragon, Skull & Snake, Caballero... je kent er vast meer dan één.

Zero: toont altijd een tiener- en rebelse houding met zijn skull en boodschappen, maar biedt bovenal perfecte skates die je dierbaar zullen blijven.

Het complete birdhouse skateboard is een uitstekende optie, een merk dat kwaliteitsonderdelen gebruikt en met zeer betaalbare prijzen. Aanbevolen voor kinderen en volwassenen. 


Goedkope complete skateboard merken

Enuff: de koningin van de basisproducten, die alles biedt wat u nodig hebt tegen lage prijzen, zonder de kwaliteit te verwaarlozen. Dankzij Enuff, is de prijs geen excuus om niet te beginnen skaten.


Complete Spaanse skate merken

In Fillow zullen we altijd op de nationale markt wedden, hoewel internationale merken in geen enkele skateshop mogen ontbreken, zullen de Spaanse onze eerste posities innemen.

Wij hebben het geluk dat wij merken hebben die het niveau van internationale merken hebben weten te bereiken en zelfs overtreffen. Onder de Spaanse merken, kunnen we vinden:

BDSkateCO: dit Spaanse bedrijf, gemaakt door en voor skaters, werd geboren met het doel om meer te skaten. Daarom is het complete skateboard een van zijn sterproducten, met een verscheidenheid aan ontwerpen, een onberispelijke kwaliteit en zeer concurrerende prijzen.

Nomad: het oudste Spaanse merk biedt complete skateboards met boards van zeer goede kwaliteit, ontwerpen voor alle smaken en zeer goede prijzen.

Imagine: als u graag nationale producten steunt, kent u Imagine vast al. Enthousiasme, hard werken en verbetering om het land op wielen te zetten zonder er al te veel voor terug te vragen.

Jart: sinds 2002 bieden zij skate uitrusting voor alle niveaus, en hun complete skates zijn perfect voor zowel beginners als voor mensen met meer ervaring. Het is ongetwijfeld een nationaal merk dat erin geslaagd is door te dringen tot de internationale markt, door steeds in te zetten op de ontwikkeling en het onderzoek van de beste materialen om ons een topproduct aan te bieden.


Waar koop ik Complete Skate?

Als u een compleet skateboard goedkoop en professioneel wilt kopen, hebben wij in Fillow de grootste catalogus van de belangrijkste merken van skate, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. 

Vanuit onze winkel in Madrid, verzenden wij in heel Spanje: Barcelona, Sevilla, Valencia, Zaragoza, Malaga, Bilbao, Salamanca, San Sebastian, La Coruña, Burgos, Toledo, Santiago de Compostela, Tarragona, Caceres, Valladolid, Pamplona, Albacete, Alicante, Avila, Oviedo, Vitoria, Ceuta, Cuenca, Lerida, Melilla, Santa Cruz de Tenerife, Cadiz, Teruel, Logroño, Badagoz, Merida, Leon, Cadiz, Teruel, Logroño, Badajoz, Merida, Leon, Ciudad Real, Vigo, Santander, Murcia, Huelva, Gijon. ... en internationale landen zoals: Frankrijk, Italië, Portugal, Duitsland, Nederland, Verenigd Koninkrijk...


Koop Aangepast Compleet Skateboard

Als je op zoek bent naar een compleet skateboard of skateboard onderdelen, kun je in onze online skate shop gebruik maken van onze Configurator om 15% extra korting te krijgen op je bestelling. U kunt ervoor zorgen dat alle onderdelen in elkaar passen door onze Skate Guide te raadplegen. En als u vragen heeft, helpen we u graag.

En vergeet niet om jezelf goed uit te rusten met helm en beschermingen. Een goede beschermende helm is een uitstekende keuze!

 

Jart Skateboards Historia:

Jart es una marca española que nació en el 2002 en Irún. Los hermanos Iraola (Igor, Ander e Iban) provienen de una familia dedicada al sector maderero, lo que, junto con su pasión por el skate y otros deportes, les alentó a crear sus propias tablas de skate. Hasta entonces, la fabricación de tablas era algo que se hacía casi exclusivamente en Estados Unidos. No había grandes productores en Europa. 

Los tres hermanos hicieron su primera tabla en el garaje, allá por el año 2000, y a lo largo de estos años el negocio ha crecido de forma espectacular. Hoy en día tienen la empresa fabricante y distribuidora llamada HLC Distribution, que hace más de 20.000 tablas por mes, y además de Jart incluye otras marcas, como Sk8Mafia, Habitat o Flip.

Jart sigue todas las pautas de buenas prácticas ambientales, como no podía ser de otra manera, ya que conocen bien las materias primas, los procesos de fabricación, y son fieles a sus ideales de cuidar de nuestro planeta. El arce duro que emplean en sus tablas proviene exclusivamente de bosques controlados de Estados Unidos, y también dan importancia a que la gestión de residuos durante el proceso de producción sea la más apropiada. 

El icónico logotipo de la marca son dos óvalos concéntricos que representan los anillos de crecimiento de los árboles.

Tablas Jart

La fábrica de Jart está en Irún, País Vasco. La tabla Jart se prensa de una en una para garantizar la mayor calidad, y no masivamente en un molde como ocurre con otros fabricantes, ya que de esa manera podrían salir desiguales en cuanto a la forma y el cóncavo. 

El amplio catálogo de Skates Jart está concebido para teniendo en mente un estilo de vida skater. Sus tablas son perfectas para patinadores de cualquier nivel, desde principiantes hasta los más avanzados. Tienen variedad de cóncavos para que cada cual pueda elegir el grado de control que quiere tener sobre su tabla. También ofrecen muchas medidas diferentes, desde 7.25 para los más pequeños, hasta 9 para los amantes de pool. 

En cuanto a los diseños, a lo largo de todos sus años de historia han lanzado muchas series diferentes, caracterizadas siempre por un toque de sobriedad y buen gusto.  Navega entre las diferentes series para descubrir los que más te gustan: Jart logo, Jart Classic ...

Ruedas Skate Jart

Como gran fabricante, la calidad está asegurada en todo lo que produce. Las ruedas Jart tienen su propia fórmula de uretano, y el centro endurecido para mayor velocidad y precisión. Están disponibles en medidas entre 50 y 55 mm y con varias opciones de durezas diferentes. Los diseños son similares a los empleados en sus tablas, siempre elegantes sin que les falte originalidad.

Rodamientos Jart y accesorios de skate

Jart fabrica rodamientos cromados de diferentes ABEC (Abec3, Abec5, Abec7). El cromo es un metal muy resistente a la corrosión, gracias al cual tus rodamientos serán más duraderos. 

En la actualidad, Jart está fabricando todos sus rodamientos sellados por un lado contra la suciedad. Por el otro lado tienen un protector de caucho, que mantiene todo en su sitio pero a la vez es muy fácil de quitar para realizar el mantenimiento del rodamiento. El retainer (pieza que mantiene las bolas separadas unas de otras) es de de nylon 66. Todos están lubricados con aceite de alta velocidad.

Skate Jart completo

Los skates completos Jart son de alta calidad, fabricación europea y muy buen rendimiento. Tanto es así, que sirven tanto para empezar a hacer skate con muy buen pie, como para un skate pro. 

Todos los elementos (tabla, ruedas, rodamientos) son de la marca Jart, excepto los ejes que suelen ser siempre de la gran marca Iron

Además de una gran variedad de diseños, Jart ofrece muchas opciones en sus skates completos, no sólo las más básicas como ocurre con muchas otras marcas. Si ya sabes lo que te gusta patinar, en Jart puedes hacer una búsqueda más específica y seguir encontrando tu skateboard completo ideal, porque tienen tablas montadas con ejes altos o bajos, con rodamientos Abec 7, diferentes medidas de ruedas, etc.

Skate Jart Precios:

Lo bueno de la marca es que nos ofrece productos de buenísima calidad y con precios que estan en estos rangos:

Tablas Jart precios: 45,95€ - 59,95€

Ruedas Jart precios: 28,50€ - 39€

Skate Jart precios: refiriendonos a patines completos: 105,95€

Revisa la seccion de ofertas para poder buscar el skate barato que tenemos en cada momento, y gracias a nuestra politica de precio minimio garantizado te aseguras que encontraras las tablas Jart baratas 

Jart Skateboards Team

Como toda gran marca que se precie, Jart Skateboards cuenta con su propio team de riders. Durante mucho tiempo contaron con Bastien Salabanzi. Actualmente está formado por el alemán Mark Frölich, el francés Adrien Bulard, Fernan Origel (México), Carlos Zarazua (USA), los españoles Carlos Neira y Sergio Muñoz, y como amateurs el brasileño Roger Silva y el portugués Gustavo Ribeiro.


Aquí puedes ver cómo se las gasta Bulard, para muchos la estrella del equipo: 

 


Coleccion tablas Jart / Colaboraciones Jart

Entre las series de Jart podemos encontrar tablas de medidas muy variadas. 

La más clásica, Jart classic, lleva en blanco el logotipo y el nombre de la marca, con el fondo de varios colores. 

Hay muchas otras en las que escriben su nombre, ya que ahora que conoces su historia, sabes que es como para llevarlo con mucho orgullo. Puedes encontrarlo en varios estilos, como la serie Acid con fondo degradado multicolor, la serie futura, 3D...

Pero por supuesto también tienen diseños más atrevidos, como su colaboración con Playboy, o la serie Pool Before Death, que llega hasta medidas muy grandes y ofrece dibujos para todos los gustos.