(0)
0,00 €

Complete Skateboard - Zero

We hebben geen product gevonden die overeenkomen met uw zoekcriteria

Het is misschien mogelijk dat de link dat u gevolgd heeft niet meer actief is

Indien u het product niet vindt dat u zoekt, bezoek onze site map of contacteer ons"""

Complete Skateboard

De complete skateboard is de ideale optie voor die schaatsers die net beginnen en het kiezen van elk van de onderdelen van de schaats niet ingewikkeld willen maken, omdat zij nog niet genoeg ervaring hebben.

Het complete skateboard is een perfect product als cadeau voor de allerkleinsten, als u er een nodig heeft kunt u hier invoeren en kiezen tussen de verschillende ontwerpen en maten: skateboard kind kopen

 

Goedkoop Complete Skateboard

Als je een krap budget hebt, is ook hier het complete skateboard de beste optie, omdat merken complete skateboards in grote hoeveelheden maken, met garantie-onderdelen, waardoor ze goedkoper zijn dan elk onderdeel apart te kopen.

Ook raden wij je aan om, als je net begint, een goedkoop compleet skateboard te kopen, omdat je het verschil met een skateboard van hogere kwaliteit in het begin niet zult kunnen waarderen.

Wat we wel aanraden is dat je, ook al is het een goedkoop skateboard, het koopt bij een gespecialiseerde skateshop en dat het skateboard van een bekend merk is. Vermijd indien mogelijk skateboards die in speelgoedwinkels of winkelcentra worden verkocht, want dat zijn meestal geen kwaliteitsproducten.


Hoe kies je een compleet skateboard?


De deck

De belangrijkste maat om rekening mee te houden is de breedte van het skateboard. Het wordt gemeten in inches, en varieert van 6" tot 10", hoewel de meest voorkomende tussen 7,5" en 8,5" zijn. Op Fillow kunt u onze filters gebruiken om precies de juiste maat voor u te vinden.

Kijk in de tabel naar de maat die u past, en bedenk dat het ook afhangt van waar u uw schaats voor gaat gebruiken. Voor trucs is het beter als het zo klein mogelijk is in uw maat, zodat het lichter is en gemakkelijker te hanteren. Als het meer voor ramps of rides is, geeft een iets breder board je meer stabiliteit, of voor een skatepark, bijvoorbeeld, waardeer je misschien een paar centimeter meer board waarop je trucs kunt "landen".  

Kijk op dit bord voor onze algemene aanbeveling voor veelzijdig gebruik (voor het geval u nog niet zeker weet wat u het beste bevalt en alles wilt proberen):

 

Feet Size Deck's Width (inches)
< 35 (and children up to 8 years old) 7.0 - 7.5
35-39 7.5 - 7.8
40-42 7.75 - 8.0
42-44 8.0 - 8.25
44 or larger 8.1 - 8.6+

De trucks

Skateboard trucks hebben verschillende breedtes en verschillende hoogtes.

De breedte moet in verhouding staan tot de breedte van het bord, hoewel er een zekere marge is, afhankelijk van de voorkeur. In het algemeen mogen de wielen niet uitsteken ten opzichte van de plank, noch mogen ze te ver naar binnen staan. Bij full skateboards hebben de merken gezorgd voor de meest geschikte voor elk geval, dus als je de breedte van het board goed hebt gekozen, hoef je je geen zorgen te maken over de breedte van de assen.

De hoogte varieert ook. Er zijn hoge, middelhoge en lage assen, afhankelijk van de afstand tussen de basis (het deel dat op de plank wordt geschroefd) en de hoogte waarop het middelpunt van het wiel komt te liggen. De meeste volwaardige skateboards hebben medium assen, omdat die het meest veelzijdig zijn. Ook beperkt de hoogte van de assen de grootte van de wielen die kunnen worden gebruikt, want als ze te laag zijn en de wielen te groot, zouden ze tegen de plank kunnen remmen ("wheelbite").

Maar als je later grotere wielen op je skateboard wilt zetten, kun je altijd een paar risers kopen om meer hoogte te krijgen. Dit zijn stukken die tussen de basis van de assen en de plank worden geschroefd.


De wielen

Skateboard wielen kunnen verschillende maten, hardheden en vormen hebben. De wielen van complete skateboards zijn zo gekozen dat ze maximale veelzijdigheid en aanpassingsvermogen bieden. Zij liggen tussen de meest voorkomende maten (52 - 54 mm) en de meest standaard hardheden.


De lagers

Net als bij de wielen zijn complete skateboard lagers vrij standaard en veelzijdig, en onderhoudsvrij, dus je kunt vanuit de middenstand comfortabel beginnen. Veel merken (maar niet alle) classificeren de snelheid van lagers met een getal dat Abec wordt genoemd. De middenweg is een Abec 5, zoals te vinden op de meeste volwaardige skateboards. Hoe hoger het getal, hoe hoger de snelheid.


Beste merken van complete skateboards

We belichten enkele van de meest traditionele merken, met grote kwaliteit, een lange geschiedenis in de skateboardwereld en grote fabrieken, en ook de nieuwste Spaanse merken die zo spectaculair zijn vernieuwd dat je in de praktijk niets meer van de eersten te benijden zult hebben.


Top verkopend complete skateboards:


Legendarische complete skateboard merken

Complete Skateboard Santa Cruz is een van de oudste skateboard merken. Het maakt wereldwijd furore dankzij zijn karakteristieke esthetiek, voornamelijk de beroemde schreeuwende hand die we al in allerlei vormen, kleuren en contexten hebben gezien, en zijn Californische logo.

Het Powell Peralta Complete Skateboard is ongetwijfeld een klassieker die zowel voor het skaten als voor het verzamelen wordt gebruikt. Het komt zelden voor dat een skateboarder van vele jaren er niet een in zijn collectie heeft. Zeer hoge kwaliteit en de beste ontwerpen: Ripper, Skull & Sword, Caballero Dragon, Skull & Snake, Caballero... je kent er vast meer dan één.

Zero: toont altijd een tiener- en rebelse houding met zijn skull en boodschappen, maar biedt bovenal perfecte skates die je dierbaar zullen blijven.

Het complete birdhouse skateboard is een uitstekende optie, een merk dat kwaliteitsonderdelen gebruikt en met zeer betaalbare prijzen. Aanbevolen voor kinderen en volwassenen. 


Goedkope complete skateboard merken

Enuff: de koningin van de basisproducten, die alles biedt wat u nodig hebt tegen lage prijzen, zonder de kwaliteit te verwaarlozen. Dankzij Enuff, is de prijs geen excuus om niet te beginnen skaten.


Complete Spaanse skate merken

In Fillow zullen we altijd op de nationale markt wedden, hoewel internationale merken in geen enkele skateshop mogen ontbreken, zullen de Spaanse onze eerste posities innemen.

Wij hebben het geluk dat wij merken hebben die het niveau van internationale merken hebben weten te bereiken en zelfs overtreffen. Onder de Spaanse merken, kunnen we vinden:

BDSkateCO: dit Spaanse bedrijf, gemaakt door en voor skaters, werd geboren met het doel om meer te skaten. Daarom is het complete skateboard een van zijn sterproducten, met een verscheidenheid aan ontwerpen, een onberispelijke kwaliteit en zeer concurrerende prijzen.

Nomad: het oudste Spaanse merk biedt complete skateboards met boards van zeer goede kwaliteit, ontwerpen voor alle smaken en zeer goede prijzen.

Imagine: als u graag nationale producten steunt, kent u Imagine vast al. Enthousiasme, hard werken en verbetering om het land op wielen te zetten zonder er al te veel voor terug te vragen.

Jart: sinds 2002 bieden zij skate uitrusting voor alle niveaus, en hun complete skates zijn perfect voor zowel beginners als voor mensen met meer ervaring. Het is ongetwijfeld een nationaal merk dat erin geslaagd is door te dringen tot de internationale markt, door steeds in te zetten op de ontwikkeling en het onderzoek van de beste materialen om ons een topproduct aan te bieden.


Waar koop ik Complete Skate?

Als u een compleet skateboard goedkoop en professioneel wilt kopen, hebben wij in Fillow de grootste catalogus van de belangrijkste merken van skate, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. 

Vanuit onze winkel in Madrid, verzenden wij in heel Spanje: Barcelona, Sevilla, Valencia, Zaragoza, Malaga, Bilbao, Salamanca, San Sebastian, La Coruña, Burgos, Toledo, Santiago de Compostela, Tarragona, Caceres, Valladolid, Pamplona, Albacete, Alicante, Avila, Oviedo, Vitoria, Ceuta, Cuenca, Lerida, Melilla, Santa Cruz de Tenerife, Cadiz, Teruel, Logroño, Badagoz, Merida, Leon, Cadiz, Teruel, Logroño, Badajoz, Merida, Leon, Ciudad Real, Vigo, Santander, Murcia, Huelva, Gijon. ... en internationale landen zoals: Frankrijk, Italië, Portugal, Duitsland, Nederland, Verenigd Koninkrijk...


Koop Aangepast Compleet Skateboard

Als je op zoek bent naar een compleet skateboard of skateboard onderdelen, kun je in onze online skate shop gebruik maken van onze Configurator om 15% extra korting te krijgen op je bestelling. U kunt ervoor zorgen dat alle onderdelen in elkaar passen door onze Skate Guide te raadplegen. En als u vragen heeft, helpen we u graag.

En vergeet niet om jezelf goed uit te rusten met helm en beschermingen. Een goede beschermende helm is een uitstekende keuze!

 

Tablas Zero

Thomas entro en la marca Zero con ganas de hacer algo diferente a lo que había visto hasta entonces. El consideraba las marcas aburridas, sin personalidad, y lo que quería era crear y evolucionar una marca que fuera puro skateboarding. Rapidamente se centro en la creación de tablas, convirtiéndose estas en el pilar fundamental de la compañía. El como representante del equipo Zero consiguio llevar a la marca a lo mas grande. Con las tablas zero, el buen skate estaba asegurado.

Las tablas de skate zero nos ofrecen la estabilidad y resistencia que necesitamos para poder practicar sin miedo. Son tablas duras pensadas para skaters. La garantía y seguridad de las tablas zero son lo que hace que sean de las preferidas por muchos de los mejores patinadores de hoy en día.

Ademas de sus mencionadas calidades, no podemos olvidar sus atrevidos diseños donde podemos encontrar la mítica de la calavera, hasta otro muchos gráficos llenos de mensaje.

En nuestra tienda de skate puedes  comprar todas sus novedades, las tablas de skate marca zero mejores del mercado, con los precios mas baratos y ofreciéndote la garantía del fabricante en todos nuestros productos.


 tablas zero skateboards

 


Camisetas Zero

Las camisetas Zero y sus sudaderas han sido los productos con los que se inicio esta gran marca. Cada vez fueron mas demandadas, era raro un skater que no tuviera alguna de sus camisetas entre su vestuario. 

Thomas, su fundador, en todo momento lo que buscaba con Zero era encontrar la pureza del skate, una marca 100% skater hecha por y para ellos. Una marca rebelde y directa ligada 100% con el skate. 

La ropa zero skate refleja perfectamente lo que Thomas quería de la marca, y con su emblemática calavera nos cautivo a todos.

 

 

Historia de Zero Skateboards

Zero Skateboards es una empresa ubicada en California y dedicada al material de skate cuyo fundador es Jamie Thomas.

En 1996 se inició como marca de ropa, y posteriormente, gracias a la llegada de Thomas, se enfoco mucho mas al mundo skate. Thomas dejo el equipo de Toy Machine para convertirse en el principal patinador profesional representante del equipo Zero.

Sobre el 2003, Thomas abrió una fábrica en Tijuana (México), llamada Edieth y Osuna donde se fabrican todas sus tablas.

Zero pertenece a la familia Black Box Distribution donde también se encuentran Mystery Skateboards, Slave Skateboards y Fallen Footwear.

En junio del 2014, Thomas anunció que la marca sería distribuida por Dwindle Distribution y posteriormente en el 2016 ambos anunciaron que sería distribuida de forma independiente por Thomas.

PREMIOS CONSEGUIDOS:

Desde el 2004 hasta el 2006, Zero ha ganado tres veces la competición King of the Road de la revista Thrasher, y ha conseguido ganar a algunos equipos como Girl Skateboards, Toy Machine, Darkstar, Element, Flip, Habitat, Real, Almost y Baker Skateboards. 

Zero ha conseguido aparecer en el videojuego de Tony Hawk's Underground, siendo uno de los cinco equipos que puede elegir un jugador.


EQUIPO ZERO SKATEBOARDS

Zero lleva en la industria mas de 20 años y por su equipo de patinadores han pasado muchos buenos skaters. Actualmente, estos son sus integrantes:

  • Jamie Thomas (11/10/1974 Alabama): tambien se le conoce como "The Chief" y es el fundador de Zero Skateboards & Fallen Footwear. Nunca ha dejado de disfrutar del skate y sabe compaginar perfectamente su vida familiar con la profesional. Posición: Regular. Patrocinadores: Zero Skateboards, Thunder Trucks, Bones Swiss, Mob Grip, entre otros...
  • Tommy Sandoval (02/12/1985 Chula Vista - México) también se le conoce como "T-Gunz" es un loco absoluto sobre las cuatro ruedas, no tiene miedo a caerse y destrozarse los huesos para aprender, aunque los trucos que aprende finalmente nos los muestra con suavidad y como si no le costaran ningún esfuerzo. Tommy es un padre orgulloso de su familia, gran trabajador y amante de la música reggae y de su pandilla de amigos de toda la vida. 
  • Dane Burman (17/03/1987 Sydenay - Australia)
  • James Brockman (22/02/1983 San Diego - CA)
  • Tony Cervantes (19/04/1989 Whittier, CA)
  • Windsor James (05/08/1986 Colorado Springs, CO)
  • Adrian Lopez (18/05/1980 San Diego, CA)
  • Kurt Hodge (01/03/1988 Virginia Beach, VA)
  • Chris Wimer (20/04/1992) Virginia Beach, VA)

En este vídeo podemos ver y conocer mejor a Jamie Thomas, fundador de Zero Skateboard, que a sus mas de 40 años sigue patinando increíblemente.