(0)
0,00 €
 • Prijs

Decks - Flip

1 2

 • Tabel Flip: Loveshroom Green 8.25 Tabel Flip: Loveshroom Green 8.25 Tabel Flip: Loveshroom Green 8.25
  W19_073416
64,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Start Red 8.2 Tabel Flip: Start Red 8.2 Tabel Flip: Start Red 8.2
  W19_073417
59,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Gonzales Sprite 8.0 Tabel Flip: Gonzales Sprite 8.0 Tabel Flip: Gonzales Sprite 8.0
  W19_073418
64,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: HKD Bandana Blue 8.2 Tabel Flip: HKD Bandana Blue 8.2 Tabel Flip: HKD Bandana Blue 8.2
  W19_073381
59,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Hipnotic Caples 8.4 Tabel Flip: Hipnotic Caples 8.4 Tabel Flip: Hipnotic Caples 8.4
  W19_073382
64,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Hipnotic Penny 8.2 Tabel Flip: Hipnotic Penny 8.2 Tabel Flip: Hipnotic Penny 8.2
  W19_073383
64,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Gonzales Fire Eye 8.0 Tabel Flip: Gonzales Fire Eye 8.0 Tabel Flip: Gonzales Fire Eye 8.0
  W19_073384
64,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Odyssey Logo Red 8.0 Tabel Flip: Odyssey Logo Red 8.0 Tabel Flip: Odyssey Logo Red 8.0
  W19_073385
59,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Pool Vato Sprite Blue 8.2 Tabel Flip: Pool Vato Sprite Blue 8.2 Tabel Flip: Pool Vato Sprite Blue 8.2
  W19_073386
64,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: HKD Team Scratch 8.0 Tabel Flip: HKD Team Scratch 8.0 Tabel Flip: HKD Team Scratch 8.0
  W19_073387
59,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Spiral Berger 8.0 Tabel Flip: Spiral Berger 8.0 Tabel Flip: Spiral Berger 8.0
  W19_073388
64,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Odyssey Smiley PP 8.0 Tabel Flip: Odyssey Smiley PP 8.0 Tabel Flip: Odyssey Smiley PP 8.0
  W19_073389
59,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Odyssey Smiley BL 8.1 Tabel Flip: Odyssey Smiley BL 8.1 Tabel Flip: Odyssey Smiley BL 8.1
  W19_073390
59,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Odyssey Smiley GN 8.2 Tabel Flip: Odyssey Smiley GN 8.2 Tabel Flip: Odyssey Smiley GN 8.2
  W19_073391
59,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Hipnotic Majerus 8.2 Tabel Flip: Hipnotic Majerus 8.2 Tabel Flip: Hipnotic Majerus 8.2
  W19_072849
64,95 €

Kopen Zien>

 • Tabel Flip: Tom Penny Breakdown 7.7 Tabel Flip: Tom Penny Breakdown 7.7 Tabel Flip: Tom Penny Breakdown 7.7
  W19_072848
64,95 €

Kopen Zien>

Raadplegen: 16/Allemaal / Producten per pagina

1 2

 • 5 Star
I prodotti nella categoria: Decks - Flip hanno un punteggio di 5 stelle, basato su 2 opinioni di clienti.

Aankoopgids voor schaatsdekken

Als u een deck koopt, ontvangt u alleen het houten gedeelte van een skateboard en de griptape. Bent u op zoek naar een compleet skateboard, kijk dan eens in onze Complete Skates sectie, waar u kunt kiezen uit een grote selectie van skates die klaar zijn om te worden verzonden en gebruikt. Als u liever elk onderdeel afzonderlijk kiest, vergeet dan niet dat u uw eigen complete schaats kunt samenstellen met het dek van uw voorkeur en met 15% korting met behulp van onze Skate Builder.

 

Skateboard Griptape

Om uw nieuwe dek goed te kunnen gebruiken, is het absoluut noodzakelijk om er een griptape op aan te brengen. Bij de aankoop van een dek in onze skatewinkel sturen wij u altijd een gratis grip in onze online skatewinkel. De enige uitzondering is bij planken van meer dan 9" breed, omdat de grip een standaardmaat heeft van 9x33 inch, waardoor deze niet groot genoeg is. 

We hebben een grote keuze aan griptape beschikbaar, er zijn veel kleuren en designs. Bezoek onze skateboard grip tape sectie om ze allemaal te bekijken en kies de jouwe.

 

Afmetingen van de skateboarddekken

De grootte van een schaatsdek is een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden bij de keuze van het te kopen board. U moet de breedte kiezen die het beste bij u past, afhankelijk van het soort skateboard dat u wilt oefenen, de grootte van uw voeten en uw lengte. Alle dekken hebben de breedtemaat die in de beschrijving van het product in duim is aangegeven, hoewel u ook onze filters (in de linkerkolom) kunt gebruiken om alleen te kunnen zoeken tussen de filters die goed voor u werken. 

Hier kunt u onze tabel met de aanbevolen dekmaten voor elke voetmaat controleren, wat meestal ook een factor is die verband houdt met de hoogte. Dit is slechts een eerste aanbeveling, onder die maten moet u kiezen afhankelijk van de stijl van skateboarden die u wilt oefenen. Voor straat- en technische trucs zijn de smallere afmetingen beter, omdat het gemakkelijker is om uw skate te verplaatsen. Voor het lopen en voor hellingen hebben bredere planken de voorkeur omdat ze voor meer stabiliteit zorgen. 

Hoe dan ook, binnen deze marges, die de meest voorkomende zijn, is de beslissing een kwestie van smaak. Idealiter zou u verschillende maten moeten proberen totdat u de maat vindt waar u zich het meest comfortabel bij voelt.  

 

Feet Size Deck's Width (inches)
< 35 (and children up to 6 years old) 7.0 - 7.5
35-39 7.5 - 7.8
40-42 7.8 - 8.0
42-44 8.0 - 8.25
44 or larger 8.1 - 8.6

 

Stakeboard Deck profielen en vormen

Schaatsdekken zijn niet allemaal hetzelfde, er worden veel verschillende materialen gebruikt, met verschillende bouwtechnieken, ontwerpen, vormen en concaces. 

De concave is de kromming van het dek op het centrale deel, die zeer uitgesproken (hoge concave) of licht (laag) kan zijn. Het doel van de holle ruimte is dat het dek beter reageert en meer grip heeft op het contact met de voeten. 

De vormen hebben verschillende neuzen en staartvormen. Zo hebben "old school" dekken bijvoorbeeld scherpere neuzen en bredere staarten. De hoek van die delen ten opzichte van het dek kan ook variëren, en ook de vorm van de bocht kan variëren. Indien u meer informatie wenst over de holle en specifieke vormen van elk merk, aarzel dan niet om ons te vragen. 

 

Skateboarddek technologie 

Zoals u wellicht hebt gemerkt, zijn de prijsverschillen op de dekken zeer groot. Vaak is dit te wijten aan de materialen en de manier waarop elk dek is opgebouwd. Ze worden meestal gemaakt met zeven vellen esdoorn. Veel merken bieden technische modellen aan die verschillende verbeteringen in materialen of constructietype bevatten, altijd met als doel de weerstand tegen breuk te verhogen en het gewicht zo veel mogelijk te verminderen. 

Het beste materiaal voor skateboards is de Canadese esdoorn. Om de 7 vellen hout aan elkaar te plakken, zijn er verschillende lijmen die gebruikt kunnen worden. Het beste daarvan is epoxyhars ('resin' dekken). Ook heeft elk merk zijn eigen manier om het hele dek te persen, waardoor de prijs varieert. 

Enkele opties om betere dekken te maken zijn het maken van dunnere platen, het toevoegen van koolstofvezel schijven (of een hele plaat, of twee, of één en de schijven), van glasvezel, en een lange enz. U kunt alle beschikbare technologieën raadplegen in onze Gids van Dektechnologieën

Wat zijn de beste skateboardmerken?

Sommige klanten stellen ons die vraag elke dag, maar er is geen enkel antwoord. De keuze van een merk is iets heel subjectief dat inspeelt op vele factoren die voor elke skater meer of minder belangrijk kunnen zijn. Sommige van die factoren zijn materialen, ideologie van het merk, vormen, constructies, constructies, graphics, teamrijders, enz. 

Sommige skaters zijn al jaren trouw aan een merk, terwijl anderen er de voorkeur aan geven om elke keer als ze het skateboard moeten vernieuwen een ander merk te proberen. 

Het enige advies dat we geven is dat, als je echt serieus wilt leren skaten, je altijd moet kiezen voor een merk dat gespecialiseerd is in skaten, met een betrouwbare historie op de markt, want wat we zeker kunnen zeggen is dat er een groot verschil is tussen een deck van een skatemerk en een deck dat je in een speelgoedwinkel of een supermarkt kunt vinden. 

 

Goedkope skateboard dekken

Omdat het goedkoop is, betekent dit niet dat een dek minder goed moet presteren, vooral als je nog geen professional bent, zolang het maar van een betrouwbaar merk is dat gespecialiseerd is in skateboarden. 

In feite raden wij u aan om als eerste dek te kiezen voor een van de goedkoopste dekken, omdat u in het begin niet in staat zult zijn om de verschillen tussen het eerste dek en een duur dek te waarderen. 

Er zijn sommige merken die zich zorgen maken over het aanbieden van goedkope dekken met dezelfde kwaliteit als andere, alleen een betere prijs, en sommige andere merken, meer bekend, hebben ook goedkopere opties die gewoon niet pro-modellen zijn of geen spectaculaire graphics hebben, waardoor er op kosten bespaard kan worden.

En vergeet niet dat het Engelse merk gespecialiseerd is in het zijn van het goedkoopste merk, het favoriete merk van mensen met krappe budgetten en kwaliteitseisen, onze lieve Enuff Skateboard decks. 

Wij bieden altijd disscount aan in onze skateboard outlet sectie, zodat u onze skateboard decks te koop kunt zien.

 

Aanbevolen Skateboardmerken

In Fillow hebben we een van de grootste skateboardcatalogi in Europa en we vernieuwen deze wekelijks met meer modellen. 

Alle merken die verkrijgbaar zijn in onze winkel zijn absoluut beproefde merken, ze zullen je een geweldige prestatie leveren om te skaten. 

Als we enkele van de belangrijkste merken onder de aandacht moeten brengen, kunnen we het volgende noemen: 

 

Europese skateboard dekken 

Het beste voor ons zijn Nomad Skateboards, Jart, BDSkateCo en Imagine. Allemaal bieden ze kwalitatief hoogwaardige dekken, met een zeer betaalbare prijs. Ze zijn al een referentie in de skatewereld in Europa, en ze hebben geweldige teams van renners die hen ondersteunen. 

 

Internationale Skate Decks

Sommigen van hen zijn echt mythisch geworden na zoveel jaren geschiedenis in de skateboardwereld. 

We werken met de bekendste merken in de sector, zoals Powell Peralta, Santa Cruz, Almost, Blind, Zero Skateboard, Element, Enjoi, Darkstar en het nieuwe merk van de Dwindle groep: Madness Skateboards. 

Er zijn er zoveel! We proberen ze allemaal aan te bieden, zodat u kunt kiezen uit een van de breedste catalogi, waarbij u er zeker van bent dat alles wat u in Fillow kunt vinden, van bewezen kwaliteit is. Hoe dan ook, als je iets mist, aarzel dan niet om ons te vertellen waar je naar op zoek bent en wij zullen proberen het voor je te krijgen. 

 

Waar kunt u skateboard decks kopen?

Als u een professioneel skateboarddek wilt, hebben we in Fillow de grootste catalogus van de belangrijkste skatemerken, zodat u de skateboarddeck kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Vanuit onze skate shop online in Madrid verschepen wij naar heel Engeland, Londen, Edinburgh, Liverpool, Glasgow, Manchester, Leeds, Brighton, Cardiff, Bristol, Cambridge, Sheffield, Southtampton, Plymouth en andere landen zoals: Frankrijk, Italië, Portugal, Duitsland, Duitsland, Nederland, Spanje.... Amsterdam, Assen, Amhem, Nijmegen, Tiburg, Leeuwarden, Groningen, Utrecht, Rotterdam

 

FLIP SKATEBOARDS

¿Son buenas las tablas de Flip Skateboards?

Flip Skateboards es actualmente una de las marcas fabricantes de skate más importantes del mundo. Flip fabrica en USA tablas de skate muy buenas, skates completos, cruisers, ruedas, rodamientos, ropa y accesorios.

En Fillow puedes encontrar una amplia variedad de productos Flip, tablas, completos, ruedas y rodamientos de la mejor calidad y al mejor precio, disponibles en stock, listos para envío en 24 horas, con la garantía de la marca y los mejores gráficos, desde su mítico logo, la seta Flip, sus diseños HKD y pro models de sus riders.

Historia de Flip Skateboards

La historia de esta gran marca de skate se remonta a 1987, cuando Jeremy Fox la fundó en Reino Unido, con el nombre “Deathbox”. Más tarde se unió su otro dueño actual, Ian Deacon. En 1991 cambió su nombre por el actual fLIP, y en 1994 la compañía se trasladó a California, con la intención de hacerse con el mercado internacional. Fueron muy bien recibidos por el fundador de Toy Machine, quien les prestó apoyo en sus comienzos.

 

Comprar Flip Skateboards 

En nuestra tienda de monopatines puedes comprar las nuevas tablas flip cada temporada, los flip skateboards completos con los mejores diseños, ruedas flip en diferentes medidas, rodamientos flip, longboard flip... 

Si quieres comprar la flip odyssey logo, la odissey stroked,  la tabla flip HKD Red, black, la tabla Team HKD... en diferentes medidas 7.75, 8, 8.25, 8.5... son modelos que nunca faltan en la tienda. Si no esta cuando lo busques, escribenos y te buscamos la tabla para ti.

EL EQUIPO FLIP – PRO RIDERS FLIP

Los riders ingleses Tom Penny, Rune Glifberg, Geoff Rowley y Andy Scott se mudaron a EEUU junto con la marca, en 1994, y más tarde el equipo siguió creciendo. Han pasado por sus filas cuatro ganadores del premio Thrasher al Skater del Año: Bob Burnquist (1997), Geoff Rowley (2000), Arto Saari (2001), grandes nombres del skateboarding internacional, como Luan Oliveira o Lance Mountain.

La marca graba sus propios vídeos, casi siempre incluyendo su lema en el título (“lo siento”), como  los famosos Sorry, Real Sorry, Extremely Sorry...

Te dejamos con la parte de Luan Oliveira para “Strike and Destroy” de Thasher Magazine y Nike SB.

 

AND1

Ace

Addict

Adio

Against Clothing

Alien Workshop

Almost

Aloha

Aloiki Longboards

Alpinestars

Andale

Antihero

Arrow

Atticus

Autobahn

BDSkateCO

Baker

Bear

Bench

Billabong

Birdhouse

Black Label

Blackriver

Blast

Blind

Bones

Boulevard

Bro Style

Bumbag

Burton

Carhartt

Casualty Wax Co

Chocolate

Circa

Cliche

Consolidated

Creature Skateboards

Cruzade Skateboards

DCMA Collective

DC Shoes

DGK

DNA

DVS

Darkstar

DeathWish

Destructo

Diamond

Dickies

Dog

Drunk Munky

Ecko

Element

Elixir

Emillion

Enjoi

Enuff

Es

Etnies

Ewan

Expedition

FKD

Fallen

Famous Stars and Straps

Fix-it

Flip

Form

Foundation Skateboards

Fox Racing

Fury

Girl

Globe

Gravity

Grimey

Grizzly

Gunmetal

Habitat

Heavy Series

Heroin Skateboards

Hook Ups

Hotshot

Hubba

Hurley

Hydroponic

Imagine Skateboards

Independent

Industrial

Iron

Jart

Jessup

Joker

Jordan

K1X

Krew

Krooked Skateboarding

Krux

Lakai

Levi's Skateboarding

Long Island Skateboard

Loreak Mendian

Louw

Lrg

Lucky

Macbeth

Madness

Main

Majestic

Matix

Metal Mulisha

Mi-Pac

Mindless Longboards

Mini Logo Skateboards

Mitchell & Ness

Mob Griptape

Mob Skateboards

Mosaic

Mystery

New Era

Nike

Nike 6.0

Nikita

Nomad

OJ Wheels

Obey

Orion

Osiris

Pig

Plan B

Polar Skate

Pornstar

Powell Peralta

Prime

Primitive

Pro-Tec

Psockadelic

Pukas

Quiksilver

Radical Culture

Real

Reebok

Reell

Rellik

Revolution

Ricta

Ripndip

Robotron

Rocket

Role Model

Rook

Roxy

Royal

Ruckus Skateboards

Rumba Skateboarding

Rush

SK8 Mafia

Santa Cruz

Shake Junt

Shorty's

Silver

Skate Mental

Skull Candy

Slave

Sneaky

Sovrn

Speed Demons

Spitfire

Split

Supra

Supremebeing

Sushi Skateboards

Sweet

Tensor

The Works

Theeve

Thrasher

Thumper

Thunder Trucks

Tony Hawk

Toy Machine

Traditiona Clothing

Tricks Skateboards

Tsunami Corporation

UP FRONT

Universal

Vans

Venom

Venture

Volcom

Voltage

WESC

West Coast Choppers

Wreck

Wrung

YOW

Yellowood

Zephyr

Zero

Zoo York

adidas originals