(0)
0,00 €
 • Prijs

Decks - Santa Cruz

 • Santa Cruz Skateboards Deck: Transcend Hands VX 8.80 x 31.95 Santa Cruz Skateboards Deck: Transcend Hands VX 8.80 x 31.95 Santa Cruz Skateboards Deck: Transcend Hands VX 8.80 x 31.95
  W21_078044
91,90 €

Kopen Zien>

 • Santa Cruz Skateboards Deck: Knibbs Reptililan Dot 8.27x31.83 Santa Cruz Skateboards Deck: Knibbs Reptililan Dot 8.27x31.83
  S21_077585
66,90 €

Kopen Zien>

 • Santa Cruz Skateboards Deck: Screaming Hand 7.80x31.00 Santa Cruz Skateboards Deck: Screaming Hand 7.80x31.00
  S21_077582
66,90 €

Kopen Zien>

 • Santa Cruz Skateboards Deck: Iridescent Hand 7.75x31.4 Santa Cruz Skateboards Deck: Iridescent Hand 7.75x31.4
  S21_077581
59,90 €

Kopen Zien>

 • Santa Cruz Skateboards Deck: Rad Dot 8.0x31.6 Santa Cruz Skateboards Deck: Rad Dot 8.0x31.6
  S21_077580
59,90 €

Kopen Zien>

 • Santa Cruz Skateboards Deck: Contra Allover 8.25x31.8 Santa Cruz Skateboards Deck: Contra Allover 8.25x31.8
  S21_077579
59,90 €

Kopen Zien>

 • Santa Cruz Skateboards Deck: Classic Dot 7.75x31.61 Santa Cruz Skateboards Deck: Classic Dot 7.75x31.61
  W20_075769
69,90 €

Kopen Zien>

 • Santa Cruz Skateboards Deck: Classic Dot 8.0x31.62 Santa Cruz Skateboards Deck: Classic Dot 8.0x31.62
  W20_075768
69,90 €

Kopen Zien>

 • Santa Cruz Skateboards Deck: Classic Dot 8.25 x 31.83 Santa Cruz Skateboards Deck: Classic Dot 8.25 x 31.83
  W20_075767
69,90 €

Kopen Zien>

 • Santa Cruz Skateboards Deck: Classic Dot 8.375x31.83 Santa Cruz Skateboards Deck: Classic Dot 8.375x31.83
  W20_075766
69,90 €

Kopen Zien>

 • 5 Star
I prodotti nella categoria: Decks - Santa Cruz hanno un punteggio di 5 stelle, basato su 1 opinioni di clienti.

Aankoopgids voor schaatsdekken

Als u een deck koopt, ontvangt u alleen het houten gedeelte van een skateboard en de griptape. Bent u op zoek naar een compleet skateboard, kijk dan eens in onze Complete Skates sectie, waar u kunt kiezen uit een grote selectie van skates die klaar zijn om te worden verzonden en gebruikt. Als u liever elk onderdeel afzonderlijk kiest, vergeet dan niet dat u uw eigen complete schaats kunt samenstellen met het dek van uw voorkeur en met 15% korting met behulp van onze Skate Builder.

 

Skateboard Griptape

Om uw nieuwe dek goed te kunnen gebruiken, is het absoluut noodzakelijk om er een griptape op aan te brengen. Bij de aankoop van een dek in onze skatewinkel sturen wij u altijd een gratis grip in onze online skatewinkel. De enige uitzondering is bij planken van meer dan 9" breed, omdat de grip een standaardmaat heeft van 9x33 inch, waardoor deze niet groot genoeg is. 

We hebben een grote keuze aan griptape beschikbaar, er zijn veel kleuren en designs. Bezoek onze skateboard grip tape sectie om ze allemaal te bekijken en kies de jouwe.

 

Afmetingen van de skateboarddekken

De grootte van een schaatsdek is een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden bij de keuze van het te kopen board. U moet de breedte kiezen die het beste bij u past, afhankelijk van het soort skateboard dat u wilt oefenen, de grootte van uw voeten en uw lengte. Alle dekken hebben de breedtemaat die in de beschrijving van het product in duim is aangegeven, hoewel u ook onze filters (in de linkerkolom) kunt gebruiken om alleen te kunnen zoeken tussen de filters die goed voor u werken. 

Hier kunt u onze tabel met de aanbevolen dekmaten voor elke voetmaat controleren, wat meestal ook een factor is die verband houdt met de hoogte. Dit is slechts een eerste aanbeveling, onder die maten moet u kiezen afhankelijk van de stijl van skateboarden die u wilt oefenen. Voor straat- en technische trucs zijn de smallere afmetingen beter, omdat het gemakkelijker is om uw skate te verplaatsen. Voor het lopen en voor hellingen hebben bredere planken de voorkeur omdat ze voor meer stabiliteit zorgen. 

Hoe dan ook, binnen deze marges, die de meest voorkomende zijn, is de beslissing een kwestie van smaak. Idealiter zou u verschillende maten moeten proberen totdat u de maat vindt waar u zich het meest comfortabel bij voelt.  

Feet Size Deck's Width (inches)
< 35 (and children up to 8 years old) 7.0 - 7.5
35-39 7.5 - 7.8
40-42 7.75 - 8.0
42-44 8.0 - 8.25
44 or larger 8.1 - 8.6

 

Stakeboard Deck profielen en vormen

Schaatsdekken zijn niet allemaal hetzelfde, er worden veel verschillende materialen gebruikt, met verschillende bouwtechnieken, ontwerpen, vormen en concaces. 

De concave is de kromming van het dek op het centrale deel, die zeer uitgesproken (hoge concave) of licht (laag) kan zijn. Het doel van de holle ruimte is dat het dek beter reageert en meer grip heeft op het contact met de voeten. 

De vormen hebben verschillende neuzen en staartvormen. Zo hebben "old school" dekken bijvoorbeeld scherpere neuzen en bredere staarten. De hoek van die delen ten opzichte van het dek kan ook variëren, en ook de vorm van de bocht kan variëren. Indien u meer informatie wenst over de holle en specifieke vormen van elk merk, aarzel dan niet om ons te vragen. 

 

Skateboarddek technologie 

Zoals u wellicht hebt gemerkt, zijn de prijsverschillen op de dekken zeer groot. Vaak is dit te wijten aan de materialen en de manier waarop elk dek is opgebouwd. Ze worden meestal gemaakt met zeven vellen esdoorn. Veel merken bieden technische modellen aan die verschillende verbeteringen in materialen of constructietype bevatten, altijd met als doel de weerstand tegen breuk te verhogen en het gewicht zo veel mogelijk te verminderen. 

Het beste materiaal voor skateboards is de Canadese esdoorn. Om de 7 vellen hout aan elkaar te plakken, zijn er verschillende lijmen die gebruikt kunnen worden. Het beste daarvan is epoxyhars ('resin' dekken). Ook heeft elk merk zijn eigen manier om het hele dek te persen, waardoor de prijs varieert. 

Enkele opties om betere dekken te maken zijn het maken van dunnere platen, het toevoegen van koolstofvezel schijven (of een hele plaat, of twee, of één en de schijven), van glasvezel, en een lange enz. U kunt alle beschikbare technologieën raadplegen in onze Gids van Dektechnologieën

Wat zijn de beste skateboardmerken?

Sommige klanten stellen ons die vraag elke dag, maar er is geen enkel antwoord. De keuze van een merk is iets heel subjectief dat inspeelt op vele factoren die voor elke skater meer of minder belangrijk kunnen zijn. Sommige van die factoren zijn materialen, ideologie van het merk, vormen, constructies, constructies, graphics, teamrijders, enz. 

Sommige skaters zijn al jaren trouw aan een merk, terwijl anderen er de voorkeur aan geven om elke keer als ze het skateboard moeten vernieuwen een ander merk te proberen. 

Het enige advies dat we geven is dat, als je echt serieus wilt leren skaten, je altijd moet kiezen voor een merk dat gespecialiseerd is in skaten, met een betrouwbare historie op de markt, want wat we zeker kunnen zeggen is dat er een groot verschil is tussen een deck van een skatemerk en een deck dat je in een speelgoedwinkel of een supermarkt kunt vinden. 

 

Goedkope skateboard dekken

Omdat het goedkoop is, betekent dit niet dat een dek minder goed moet presteren, vooral als je nog geen professional bent, zolang het maar van een betrouwbaar merk is dat gespecialiseerd is in skateboarden. 

In feite raden wij u aan om als eerste dek te kiezen voor een van de goedkoopste dekken, omdat u in het begin niet in staat zult zijn om de verschillen tussen het eerste dek en een duur dek te waarderen. 

Er zijn sommige merken die zich zorgen maken over het aanbieden van goedkope dekken met dezelfde kwaliteit als andere, alleen een betere prijs, en sommige andere merken, meer bekend, hebben ook goedkopere opties die gewoon niet pro-modellen zijn of geen spectaculaire graphics hebben, waardoor er op kosten bespaard kan worden.

En vergeet niet dat het Engelse merk gespecialiseerd is in het zijn van het goedkoopste merk, het favoriete merk van mensen met krappe budgetten en kwaliteitseisen, onze lieve Enuff Skateboard decks. 

Wij bieden altijd disscount aan in onze skateboard outlet sectie, zodat u onze skateboard decks te koop kunt zien.

 

Aanbevolen Skateboardmerken

In Fillow hebben we een van de grootste skateboardcatalogi in Europa en we vernieuwen deze wekelijks met meer modellen. 

Alle merken die verkrijgbaar zijn in onze winkel zijn absoluut beproefde merken, ze zullen je een geweldige prestatie leveren om te skaten. 

Als we enkele van de belangrijkste merken onder de aandacht moeten brengen, kunnen we het volgende noemen: 

 

Europese skateboard dekken 

Het beste voor ons zijn Nomad Skateboards, Jart, BDSkateCo en Imagine. Allemaal bieden ze kwalitatief hoogwaardige dekken, met een zeer betaalbare prijs. Ze zijn al een referentie in de skatewereld in Europa, en ze hebben geweldige teams van renners die hen ondersteunen. 

 

Internationale Skate Decks

Sommigen van hen zijn echt mythisch geworden na zoveel jaren geschiedenis in de skateboardwereld. 

We werken met de bekendste merken in de sector, zoals Powell Peralta, Santa Cruz, Almost, Blind, Zero Skateboard, Element, Enjoi, Darkstar en het nieuwe merk van de Dwindle groep: Madness Skateboards. 

Er zijn er zoveel! We proberen ze allemaal aan te bieden, zodat u kunt kiezen uit een van de breedste catalogi, waarbij u er zeker van bent dat alles wat u in Fillow kunt vinden, van bewezen kwaliteit is. Hoe dan ook, als je iets mist, aarzel dan niet om ons te vertellen waar je naar op zoek bent en wij zullen proberen het voor je te krijgen. 

 

Waar kunt u skateboard decks kopen?

Als u een professioneel skateboarddek wilt, hebben we in Fillow de grootste catalogus van de belangrijkste skatemerken, zodat u de skateboarddeck kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Vanuit onze skate shop online in Madrid verschepen wij naar heel Engeland, Londen, Edinburgh, Liverpool, Glasgow, Manchester, Leeds, Brighton, Cardiff, Bristol, Cambridge, Sheffield, Southtampton, Plymouth en andere landen zoals: Frankrijk, Italië, Portugal, Duitsland, Duitsland, Nederland, Spanje.... Amsterdam, Assen, Amhem, Nijmegen, Tiburg, Leeuwarden, Groningen, Utrecht, Rotterdam

 

Santa Cruz Skateboards historia

La marca toma su nombre de la ciudad Santa Cruz, en California (USA), situada en el borde norte de la bahía de Monterrey y también conocida como “la ciudad del surf”. 

Fue fundada por Richard Novak, y su historia comienza en el año 1973, que fue un año muy bueno para el skate, porque justo se empezaban a fabricar las ruedas con uretano, algo que supuso un avance importantísimo y que ayudó a que el skateboarding se popularizara mucho. Por entonces, el fundador ya se dedicaba desde hacía algunos años al suministro de materiales para la fabricación de snowboards y otros equipamientos, hasta que un buen día recibió un pedido de 500 skates para Hawai. Se vendieron rapidísimo y en seguida recibió otro pedido similar, y así fue creciendo hasta ser el gigante que es hoy. Santa Cruz Skate continúa existiendo hasta la actualidad, lo que la convierte en la marca de skate en activo más antigua de nuestros días. 


Imagenes de Santa Cruz Skateboards

Santa Cruz se identifica principalmente por su antiguo logo californiano: el logo Santa Cruz Classic Dot y, como no, su mítica mano Screaming Hand, diseñada por Jim Phillips. Ambos son sinónimos del estilo skater más puro y auténtico. Representan toda una filosofía y un estilo de vida, alegre, vitalista y siempre en movimiento, ya sea sobre las olas o en tu patín

También podemos encontrar gráficos santa cruz que tienen nombre propio, donde destacan a los miembros preferidos de su equipo a lo largo de la historia: Eric Dressen, Tim Brauch, Jason Jessee, Rob Roskopp, Christian Hosoi y Tom Knox. 


Comprar Santa Cruz Skateboards

A lo largo de más de 40 años de historia, han desarrollado todo tipo de productos Santa Cruz siempre fieles a sus valores e ideales.

Si estás buscando el mejor sitio donde comprar productos Santa Cruz Skate, estás en el lugar perfecto. En nuestra tienda de streetwear puedes encontrar ropa Santa Cruz con los mejores diseños, como la sudadera screaming hand, camisetas con la mano de santa cruz, chubasquero santa cruz, hoodies o sudaderas con capucha Santa Cruz, bañadores, pantalones cortos, todo tipo de accesorios como gorras, gorros, calcetines, carteras, gafas de sol, mochilas, llaveros... Ya sea con la mano que grita, con el classic dot California, o nuevos diseños.


Sudadera Santa Cruz 

Dentro de su catalogo de textil podemos destacar sin duda las sudaderas santa cruz. Si quieres comprar sudadera santa cruz hombre aqui tenemos los mejores logos, los mas característicos de la marca y que no pueden faltar.

Puedes encontrar sudadera santa cruz gris, negro, blanco, azul marino... en diferentes tallas y formas, ya sea en Hoodies con capucha o sin capucha crewneck. 

En Fillow siempre puedes hacerte con una sudadera santa cruz del outlet, ya que periodicamente solemos tener ofertas y buenos descuentos para poder comprar sudaderas baratas.

Visita el outlet Santa Cruz Skate para ver todos los productos en oferta.


Camisetas Santa Cruz

Si estas buscando camisetas santa cruz online, aqui tenemos los mejores diseños, la camiseta santa cruz de la virgen, camisetas de tirantes, y siempre camisetas baratas gracias al precio mínimo garantizado.

La camiseta santa cruz rasta o la tie dye nos ofrecen ese toque tan urbano y alternativo que tanto nos gusta, pero sus diseños mas clásicos son siempre un top ventas. Elijas la que elijas no te arrepentirás, todas son de una excelente calidad y sientan realmente bien.

Y por supuesto también vas a poder comprar skate Santa Cruz, con calidad probada por tantos años de continuas mejoras. Tienes skates completos santa cruz, longboards, cruisers, tablas Santa Cruz reedición (porque hay modelos que ya son todo un clásico y merecen ser reeditadas una y otra vez), tablas old school, popsicle, o con shape antiguo, ruedas Santa Cruz, raíles, lijas Santa Cruz, cera, pegatinas... ¿Qué no habrán inventado aún?


 

Skate Completo Santa Cruz

Como ya sabes si has leído la historia de la marca, lo primero que hizo Santa Cruz fue fabricar monopatines completos, en aquellos tiempos en que los rodamientos para skate y los ejes aún eran muy básicos. Llevan cuarenta años mejorándolos, ya que como el propio fundador cuenta, todo este imperio nace del puro amor por el skate, y lo que quieren sigue siendo poder poner un buen patín completo de la mejor calidad a los pies de todo aquél que quiera salir a patinar y pasarlo bien. 

Por eso no hay duda de que comprar un skate completo Santa Cruz barato es una opción magnífica tanto si estás empezando como si ya eres todo un profesional. Están montados con los mejores elementos para que no tengas que preocuparte de nada. Sólo escoge la medida adecuada y tu diseño favorito, ¡y a patinar!

Recuerda que si tienes cualquier duda puedes preguntarnos en nuestro formulario de contacto y estaremos encantados de asesorarte para que hagas la mejor compra posible.


Equipo Santa Cruz | Team Riders

La familia de skaters que patinan para Santa Cruz es muy amplia, ya que muchos patinadores han pasado por sus filas desde que empezó la marca en las calles de Santa Cruz. Por ejemplo, cuentan con Eric Dressen, que entró hace ya muchos años, y otros pros como Erik Winkowski, Tom Knox, Blake Johnson, Tom Remillard, Emmanuel Guzman, Jeremy Knibbs, Yndiara Asp, Dylan Williams y Kevin Brown. Por supuesto, también van incorporando a nuevos riders y jóvenes promesas del skateboarding como Tom Asta, Justin Sommer o Tom Remillard. 

Te dejamos un vídeo en el que puedes comprobar cómo se deslizan las tablas Everslick, en un pique entre tres de los actuales riders Santa Cruz: 

 

AND1

Ace

Addict

Adio

Against Clothing

All Star Gum

Almost

Aloiki Longboards

Andale

Antihero

Arrow

Atticus

BDSkateCO

Baker

Bear

Bench

BerlinWood

Billabong

Birdhouse

Black Label

Blackriver

Blind

Bollie

Bones

Bro Style

Bronson Speed Co

Bullet

Bumbag

Burton

Carhartt

Chocolate

Circa

Cliche

Colours

Consolidated

Creature Skateboards

Cromic

Cruzade Skateboards

DCMA Collective

DC Shoes

DGK

DNA

DVS

Darkroom

Darkstar

DeathWish

Destructo

Diamond

Dickies

Drunk Munky

Element

Elixir

Emillion

Enjoi

Enuff

Etnies

Ewan

FKD

Fallen

Famous Stars and Straps

Fillow

Fix-it

Flip

Form

Foundation Skateboards

Fox Racing

Fury

Girl

Globe

Gravity

Grimey

Grizzly

Gunmetal

Heroin Skateboards

Holz

Hotshot

Hurley

Hydroponic

Imagine Skateboards

Impala

Independent

Industrial

Innercity

Iron

Jart

Jessup

Joker

Jordan

K1X

Kendama Europe

Kendama USA

Krew

Krom Kendama

Krooked Skateboarding

Krux

Lakai

Long Island Skateboard

Loreak Mendian

Lrg

Lucky

Macba Life

Macbeth

Madness

Main

Majestic

Matix

Metal Mulisha

Mi-Pac

Mini Logo Skateboards

Mitchell & Ness

Mob Griptape

MorningWood

Mosaic

New Era

Nike

Nikita

Nomad

OJ Wheels

Obey

Osiris

Pig

Plan B

Pornstar

Powell Peralta

Primitive

Pro-Tec

Psockadelic

Pukas

Quiksilver

Radical Culture

Real

Reebok

Reell

Rellik

Ricta

Ripndip

Rocawear

Rocket

Role Model

Rook

Roxy

Royal

Rush

SK8 Mafia

Santa Cruz

Shake Junt

Shorty's

Silver

Skate Mental

Skull Candy

Sneaky

Sovrn

Speed Demons

Spitfire

Split

Supra

Supremebeing

Sushi Skateboards

Sweet

Sweets Kendama

Tech Deck

Tensor

Thank You

Thrasher

Thunder Trucks

Tony Hawk

Toy Machine

Traditiona Clothing

Tres60 Skatemagazine

Tricks Skateboards

Tsunami Corporation

UP FRONT

Universal

Vans

Venture

Volcom

Voltage

WESC

West Coast Choppers

Wreck

Wrung

YOW

Yellowood

Zero

Zoo York

adidas originals