(0)
0,00 €
 • Prijs

Decks - Zero

 • Tabel Zero: Thomas Save My Soul 8.25x31.9 Tabel Zero: Thomas Save My Soul 8.25x31.9 Tabel Zero: Thomas Save My Soul 8.25x31.9
  S22_078821
59,90 €

Kopen Zien>

 • Tabel Zero: 3 Skull White 8.125 Tabel Zero: 3 Skull White 8.125 Tabel Zero: 3 Skull White 8.125
  S22_078802
67,99 €

Kopen Zien>

 • Tabel Zero: 3 Skull White 7.8 Tabel Zero: 3 Skull White 7.8
  S22_078588
67,99 €

Kopen Zien>

 • Tabel Zero: 3 Skull BK/WH/RD 7.75x31.125 Tabel Zero: 3 Skull BK/WH/RD 7.75x31.125
  W21_078418
67,99 €

Kopen Zien>

 • Tabel Zero: 3 Skulls BK/WH/RD 8.0x31.6 Tabel Zero: 3 Skulls BK/WH/RD 8.0x31.6
  W21_077872
67,99 €

Kopen Zien>

 • Tabel Zero: Bold Black 8.0x31.6 Tabel Zero: Bold Black 8.0x31.6
  S21_077462
67,99 €

Kopen Zien>

 • Tabel Zero: Cole Ripper 8.0x31.6 Tabel Zero: Cole Ripper 8.0x31.6 Tabel Zero: Cole Ripper 8.0x31.6
  S21_077460
Nu: 47,59 €
Oude prijs: 67,99 €
Besparing: 20,40 € (30%)

Kopen Zien>

 • 5 Star
I prodotti nella categoria: Decks - Zero hanno un punteggio di 5 stelle, basato su 5 opinioni di clienti.

Skateboard Decks

Als je skateboard decks wilt kopen ben je op de juiste plaats. In onze skate shop hebben we honderden modellen en merken, in verschillende maten, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past.

We weten allemaal dat het skateboard decks een van de elementen is waarop onze voeten rusten. Het is meestal gemaakt van verschillende lagen hout en heeft verschillende maten en vormen om bij elke schaatser en zijn specifieke kenmerken te passen.

 

Hoe kies je een skateboard deck?

Hier gaan we je alle informatie geven die je nodig hebt over hoe je je skateboard deck moet kiezen, zodat je het op de juiste manier kunt doen. 

Als je op zoek bent naar een complete skateboard, in de complete skateboard sectie heb je een grote selectie van skateboards die al gemonteerd en klaar voor verzending zijn of je kunt ook het skateboard kiezen dat je het leukst vindt en je eigen complete skateboard samenstellen met 15% korting in onze skateboard configurator

En als je nog andere onderdelen nodig hebt voor je skateboard, hier heb je de links voor elk van hen: Skateboard Trucks, Skateboard Wielen, Skateboard Lagers.

 

Welk skateboard deck moet ik kopen?

Als je nog nooit een skateboard deck hebt gekocht, zullen we je uitleggen op welke punten je moet letten bij het kiezen van een skateboard.

Vergeet niet dat wanneer je een skateboard koopt in onze skate shop, je de minimumprijs garantie hebt en het schuren bij de prijs is inbegrepen.

 

Afmetingen van een skateboard deck

De afmetingen van een skateboard deck zijn een van de belangrijkste factoren bij de keuze van het te kopen skateboard. Je moet de breedte van het board kiezen die het beste bij je past, rekening houdend met het soort skateboard dat je doet, je voetmaat en je lengte.

Alle planken hebben de breedtemaat gespecificeerd in inches in de naam, maar u kunt ook onze filters gebruiken (in de linkerkolom) om te zoeken naar een specifieke maat.

Hier ziet u een algemene tabel met de aanbevolen breedte naar gelang van het aantal voeten dat u hebt, een factor die meestal ook verband houdt met de lengte. Dit is slechts een eerste aanbeveling, want het soort gebruik van uw schaats speelt ook een grote rol.

 

Feet Size Deck's Width (inches)
< 35 (and children up to 8 years old) 7.0 - 7.5
35-39 7.5 - 7.8
40-42 7.75 - 8.0
42-44 8.0 - 8.25
44 or larger 8.1 - 8.6

Als je het skateboard deck gaat gebruiken om zeer technische trucs te doen, worden meestal smallere maten gebruikt, zodat je het board gemakkelijker kunt bewegen, en als je je skateboard vooral gaat gebruiken om je te verplaatsen of voor ramps, worden bredere boards gebruikt om meer stabiliteit te bieden.

Hoe dan ook, binnen deze marges, die de meest gangbare zijn, is het uiteindelijk een kwestie van smaak en idealiter kunt u verschillende plankmaten uitproberen tot u de plank vindt waar u zich het prettigst bij voelt.

 

Holte en vorm van skateboards

Skateboards decks zijn niet allemaal hetzelfde. Naast de materialen, de constructietechniek en het ontwerp kunnen zij ook variëren in vorm en holte.

De holte van het skateboard deck

De concave is de kromming van het centrale deel van de plank, die zeer uitgesproken (hoge concave) of licht (lage concave) kan zijn. Het doel van de concave is om het board een betere respons en een betere grip te geven bij contact met de voeten. Hoe hoger de concave, hoe meer grip je hebt en hoe gemakkelijker je het board kunt bewegen bij technische tricks zoals flips. Een zachtere concave daarentegen geeft u een gevoel van meer vrijheid en comfort. Idealiter zou je verschillende concaves moeten proberen om te zien bij welke je je het meest op je gemak voelt. Als u die mogelijkheid niet hebt, zou een medium concave ideaal zijn om mee te beginnen.

De vorm van het skateboard deck

De vorm van het board varieert in termen van neus (voor) en staart (achter). Bijvoorbeeld, old school boards hebben een scherpere neus en een bredere staart. De hoek van deze delen ten opzichte van de plank kan ook variëren, en zelfs de manier waarop ze buigen. Indien u meer informatie wenst over de specifieke concave en vormen van elk merk, aarzel dan niet om het ons te vragen.

Als je meer informatie over skateboards wilt, raden we je aan onze skateboardgids te bezoeken en als je twijfelt over hoe je op een skateboard moet rijden, kun je onze handleiding over hoe je op een skateboard moet rijden bezoeken.


Skateboard deck technologieën en -materialen 

Zoals je misschien hebt gemerkt, zijn de prijsverschillen van skateboards soms erg groot. In veel gevallen hangt dit voornamelijk af van de materialen en de manier waarop elke plank is gebouwd. De meest voorkomende zijn tegenwoordig die gemaakt van zeven esdoorn planken. Van daaruit bieden vele merken zogenaamde technische modellen aan, die verschillende verbeteringen in materiaal of constructietype bieden, steeds met de bedoeling de weerstand tegen breken te verhogen, en het gewicht zoveel mogelijk te verminderen.

Het beste materiaal voor skateboards is Canadees esdoorn. Er worden verschillende lijmen gebruikt om deze platen aan elkaar te lijmen, hoewel de beste resultaten worden bereikt met platen die met epoxyhars zijn gelijmd ("resin" platen). Vervolgens heeft elk merk zijn eigen manier om de hele plank te persen, waardoor de prijzen variëren. Enkele van de beschikbare varianten zijn het dunner maken van de boards, het toevoegen van koolstofvezel schijven (of een heel board, of twee, of alle drie), of glasvezel, en een lange enzovoort. U kunt alle beschikbare technologieën bekijken in onze Board Technology Guide.


Skateboard deck merken

Dit is een van de vragen die u ons dagelijks stelt en helaas is er geen eenduidig antwoord. 

De keuze van een boardmerk is iets zeer subjectiefs dat beantwoordt aan vele parameters die voor elk meer of minder belangrijk kunnen zijn. Enkele daarvan zijn de materialen, de waarden van het merk, de vorm, de gebruikte technologie, de prijs, de graphics, de rijders in het team, enz.

Er zijn skaters die jarenlang trouw zijn aan één merk, terwijl anderen liever verschillende merken uitproberen telkens als ze hun skateboard moeten vernieuwen.

Hier is het enige advies dat we geven dat, als je echt geïnteresseerd bent in het leren rijden op een skateboard op een min of meer serieuze manier, je een merk moet kiezen dat gespecialiseerd is in skateboarden, met een bewezen en betrouwbare staat van dienst, want wat we op een volkomen objectieve manier kunnen zeggen, is dat er een groot verschil is tussen een skateboard van een skateboardmerk en een skateboard dat je kunt vinden in een speelgoedwinkel of supermarkt.

Bij Fillow hebben we een van de grootste skateboardcatalogi in Europa en we vernieuwen die voortdurend. Elke week krijgen we nieuwe modellen. 

Alle merken die je in onze winkel vindt zijn absoluut bewezen merken en zullen je de juiste prestaties leveren voor het skateboarden.

Als we enkele van de belangrijkste merken moeten noemen, zouden we de volgende kunnen noemen:


Nationale skateboards decks

Onder de Spaanse skateboards kunnen we Nomad Skateboards, Imagine Skateboards, BdSkateco en Jart noemen.

Ze bieden allemaal borden van hoge kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Sommige van hen zijn al een referentie in de Europese skatescene, met geweldige teams van rijders die hen ondersteunen.


Internationale skateboards decks

Hier hebben we al enkele van de legendarische namen in het skateboarden.

Wij werken met de bekendste merken in de industrie, zoals Powell Peralta, Santa Cruz, Almost, Blind, Flip, Zero, Element, Enjoi, Darkstar, Globe, Baker, Birdhouse, Creature, Colours, Chocolate, Mini Logo, Primitive, Real Skateboards, Sk8 Mafia, Girl, Zero, Madness.


Skateboards decks voor kinderen

Wanneer u een skateboard voor een kind wilt kopen, kunt u het beste kiezen voor een compleet skateboard, dat al in elkaar is gezet.

Hier kunt u zien wat de aanbevolen maten zijn voor elke leeftijdsgroep:

 • Skate voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar: De aanbevolen maten voor kinderen tot 6 jaar zijn de mini boards van 7 tot 7,3
 • Skate voor kinderen van 7 tot 12 jaar (voetmaat tussen 35 en 39): wij raden boards aan tussen 7,5 en 7,8 inch.
 • Skate voor kinderen vanaf 13 jaar (voetmaat 40 tot 44): 7.6 en 8.0 boards zijn het best.
 • Skateboards voor tieners of volwassenen met een voetmaat van meer dan 44: boards tussen 8.1 en 8.6 zijn het best. 


Goedkope skateboards decks

Het is niet omdat een skateboard goedkoop is, dat het minder goed presteert, zeker niet in het begin, als het maar een merk is dat je vertrouwt.

In feite raden wij aan om als eerste board er een uit de goedkopere reeks te nemen, omdat je in het begin de verschillen met een board uit een hogere reeks niet zult kunnen waarderen.

Er zijn nationale merken zoals Jart, Nomad, Imagine, enz. die dezelfde kwaliteit bieden als de grote merken, maar tegen een lagere prijs. En de bekendste Amerikaanse merken, hebben meestal ook enkele modellen van de eerste prijs ook goedkoper omdat het geen pro-modellen zijn of geen spectaculaire graphics hebben en kunnen besparen op de kosten.

Dan is er nog het geval van enuff skateboards, een Engels merk dat zich specialiseert in kwaliteits skateboarden voor krappe budgetten en dat steeds populairder wordt.


Onderdelen van een skateboard deck

Op deze foto kun je zien wat de verschillende onderdelen van een skateboard zijn en hoe elk van hen wordt genoemd.

 • Tail: achterste deel
 • Nose: voorste deel
 • Wheelbase: afstand tussen de assen
 • Concave: de kromming van de plank
 • Breedte: de belangrijkste maat bij het zoeken naar de juiste maat
 • Lengte 

 

 

Tablas Zero

Thomas entro en la marca Zero con ganas de hacer algo diferente a lo que había visto hasta entonces. El consideraba las marcas aburridas, sin personalidad, y lo que quería era crear y evolucionar una marca que fuera puro skateboarding. Rapidamente se centro en la creación de tablas, convirtiéndose estas en el pilar fundamental de la compañía. El como representante del equipo Zero consiguio llevar a la marca a lo mas grande. Con las tablas zero, el buen skate estaba asegurado.

Las tablas de skate zero nos ofrecen la estabilidad y resistencia que necesitamos para poder practicar sin miedo. Son tablas duras pensadas para skaters. La garantía y seguridad de las tablas zero son lo que hace que sean de las preferidas por muchos de los mejores patinadores de hoy en día.

Ademas de sus mencionadas calidades, no podemos olvidar sus atrevidos diseños donde podemos encontrar la mítica de la calavera, hasta otro muchos gráficos llenos de mensaje.

En nuestra tienda de skate puedes  comprar todas sus novedades, las tablas de skate marca zero mejores del mercado, con los precios mas baratos y ofreciéndote la garantía del fabricante en todos nuestros productos.


 tablas zero skateboards

 


Camisetas Zero

Las camisetas Zero y sus sudaderas han sido los productos con los que se inicio esta gran marca. Cada vez fueron mas demandadas, era raro un skater que no tuviera alguna de sus camisetas entre su vestuario. 

Thomas, su fundador, en todo momento lo que buscaba con Zero era encontrar la pureza del skate, una marca 100% skater hecha por y para ellos. Una marca rebelde y directa ligada 100% con el skate. 

La ropa zero skate refleja perfectamente lo que Thomas quería de la marca, y con su emblemática calavera nos cautivo a todos.

 

 

Historia de Zero Skateboards

Zero Skateboards es una empresa ubicada en California y dedicada al material de skate cuyo fundador es Jamie Thomas.

En 1996 se inició como marca de ropa, y posteriormente, gracias a la llegada de Thomas, se enfoco mucho mas al mundo skate. Thomas dejo el equipo de Toy Machine para convertirse en el principal patinador profesional representante del equipo Zero.

Sobre el 2003, Thomas abrió una fábrica en Tijuana (México), llamada Edieth y Osuna donde se fabrican todas sus tablas.

Zero pertenece a la familia Black Box Distribution donde también se encuentran Mystery Skateboards, Slave Skateboards y Fallen Footwear.

En junio del 2014, Thomas anunció que la marca sería distribuida por Dwindle Distribution y posteriormente en el 2016 ambos anunciaron que sería distribuida de forma independiente por Thomas.

PREMIOS CONSEGUIDOS:

Desde el 2004 hasta el 2006, Zero ha ganado tres veces la competición King of the Road de la revista Thrasher, y ha conseguido ganar a algunos equipos como Girl Skateboards, Toy Machine, Darkstar, Element, Flip, Habitat, Real, Almost y Baker Skateboards. 

Zero ha conseguido aparecer en el videojuego de Tony Hawk's Underground, siendo uno de los cinco equipos que puede elegir un jugador.


EQUIPO ZERO SKATEBOARDS

Zero lleva en la industria mas de 20 años y por su equipo de patinadores han pasado muchos buenos skaters. Actualmente, estos son sus integrantes:

 • Jamie Thomas (11/10/1974 Alabama): tambien se le conoce como "The Chief" y es el fundador de Zero Skateboards & Fallen Footwear. Nunca ha dejado de disfrutar del skate y sabe compaginar perfectamente su vida familiar con la profesional. Posición: Regular. Patrocinadores: Zero Skateboards, Thunder Trucks, Bones Swiss, Mob Grip, entre otros...
 • Tommy Sandoval (02/12/1985 Chula Vista - México) también se le conoce como "T-Gunz" es un loco absoluto sobre las cuatro ruedas, no tiene miedo a caerse y destrozarse los huesos para aprender, aunque los trucos que aprende finalmente nos los muestra con suavidad y como si no le costaran ningún esfuerzo. Tommy es un padre orgulloso de su familia, gran trabajador y amante de la música reggae y de su pandilla de amigos de toda la vida. 
 • Dane Burman (17/03/1987 Sydenay - Australia)
 • James Brockman (22/02/1983 San Diego - CA)
 • Tony Cervantes (19/04/1989 Whittier, CA)
 • Windsor James (05/08/1986 Colorado Springs, CO)
 • Adrian Lopez (18/05/1980 San Diego, CA)
 • Kurt Hodge (01/03/1988 Virginia Beach, VA)
 • Chris Wimer (20/04/1992) Virginia Beach, VA)

En este vídeo podemos ver y conocer mejor a Jamie Thomas, fundador de Zero Skateboard, que a sus mas de 40 años sigue patinando increíblemente.