(0)
0,00 €
  • Prijs

Griptape - Birdhouse

Griptape -  Birdhouse
  • Birdhouse Griptape: B Logo 10" Birdhouse Griptape: B Logo 10" Birdhouse Griptape: B Logo 10"
    S20_074896
Nu: 4,89 €
Oude prijs: 6,99 €
Besparing: 2,10 € (30%)

Kopen Zien>

Birdhouse Deck

Bij Fillow kunt u Birdhouse Deck kopen in verschillende maten en uitvoeringen. Het zijn borden van goede kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen.

De technologie van de Birdhouse deck is: 7 Ply Stained Canadian Maple Deck, dat wil zeggen dat er 7 lagen Canadees Maple hout worden gebruikt.


Birdhouse Complete Skateboard

Als u overweegt een Birdhouse Complete Skateboard te kopen kunt u op Fillow verschillende pagina's vinden met complete skateboards. Het zijn al in elkaar gezette schaatsen, klaar om vanaf de eerste dag van te genieten.

Het is een perfect product om cadeau te geven en geldig voor elke leeftijd, je hoeft alleen maar goed te kijken naar de grootte van het bord om te weten welk bord het meest geschikt is voor jou. Als u twijfels heeft over de afmetingen, kunt u contact met ons opnemen.


Birdhouse Skateboards

Na de skateboardhausse van de jaren 80 besloot Per Welinder een bedrijf op te richten om zijn passie voort te zetten. Als partner werkte hij samen met de legende Tony Hawk en richtte het Birdhouse Project op.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Birdhouse een van de meest iconische skateboardmerken op de markt. Natuurlijk zeer gedreven door de figuur van Tony Hawk, maar ook legendarische skaters als Steve Nesser, Andrew Reynolds, Bucky Lasek, Zack Randolph, enz. zijn door hun gelederen gepasseerd.

In onze online skateshop hebben we veel Birdhouse producten, vooral boards en wielen, en hun vlaggenschip product de Birdhouse skate compleet altijd klaar om te worden verzonden en met de minimumprijs garantie.