(0)
0,00 €
  • Prijs

Schroefjes - Almost

  • Almost Schroeven : Nuts & Bolts in Your Mouth Allen 1" Almost Schroeven : Nuts & Bolts in Your Mouth Allen 1" Almost Schroeven : Nuts & Bolts in Your Mouth Allen 1"
    S18_070061
Nu: 8,05 €
Oude prijs: 11,50 €
Besparing: 3,45 € (30%)

Kopen Zien>

  • Almost Schroeven : Nuts & Bolts in Your Mouth Allen 7/8" Almost Schroeven : Nuts & Bolts in Your Mouth Allen 7/8" Almost Schroeven : Nuts & Bolts in Your Mouth Allen 7/8"
    S18_070060
Nu: 8,05 €
Oude prijs: 11,50 €
Besparing: 3,45 € (30%)

Kopen Zien>

Almost Skateboards

Almost Skateboards is opgericht door twee legendes Rodney Mullen en Daewon Song en wordt nu wereldwijd gedistribueerd door Dwindle. Het merk werd gelanceerd in 2003 toen Rodney en Daewon hun respectievelijke sponsorschappen verlieten en is sindsdien blijven groeien.


Almost Skateboards Deck

Ongetwijfeld de top categorie van het merk, hun Almost skateboard Deck. Dit is een zeer aantrekkelijk merk zowel voor zijn logo's, altijd origineel, met geweldige samenwerkingen, zoals de laatste gemaakt met ontwerpen van de Marvel superhelden, Batman, de Almost skateboards superheld of Tom en Jerry, en vooral voor de kwaliteit van zijn professionele skateboard decks.

De technologieën van de Almost boards hebben hen succesvol gemaakt, ze worden beschouwd als een van de meest resistente boards op de markt. De technologie van hun boards zijn Impact Plus, Almost Double Impact Deck, Impact Support, waarbij ze de zeven houtlaminaten combineren met koolstofvezel onderdelen. 

We kunnen niet vergeten dat de Almost Skateboard Complete perfect is om uit te gaan skaten en te genieten van een goed kwaliteitsproduct.


Almost Skateboard Shop

In onze skateshop hebben we elk seizoen een van de grootste Almost catalogi op voorraad, klaar om verzonden te worden en met een minimum prijs garantie op al onze producten.


Almost Skateboards Video

In deze video van een paar minuten kunnen we een deel van het fabricageproces van Almost skateboards zien.

Het is geen wonder dat ze dan professionele skateboards maken van de hoogste kwaliteit om ons de beste prestaties en duurzaamheid te bieden.