(0)
0,00 €
 • Prijs

Sweatshirts - Globe

Sweatshirts - Globe
 • Globe Sweatshirt: Overcast Zip Thru Hoodie BK Globe Sweatshirt: Overcast Zip Thru Hoodie BK Globe Sweatshirt: Overcast Zip Thru Hoodie BK
  S21_076260
  Taglie disponibili
  M
Nu: 42,95 €
Oude prijs: 85,90 €
Besparing: 42,95 € (50%)

Kopen Zien>

 • Globe Sweatshirt: Relax Hoodie BR Globe Sweatshirt: Relax Hoodie BR Globe Sweatshirt: Relax Hoodie BR
  S21_076257
  Taglie disponibili
  M , L
Nu: 30,95 €
Oude prijs: 61,90 €
Besparing: 30,95 € (50%)

Kopen Zien>

 • Globe Sweatshirt: Relax Hoodeis BK Globe Sweatshirt: Relax Hoodeis BK Globe Sweatshirt: Relax Hoodeis BK
  S21_076256
  Taglie disponibili
  M
Nu: 31,10 €
Oude prijs: 62,20 €
Besparing: 31,10 € (50%)

Kopen Zien>

COMPRAR SUDADERAS

Las Sudaderas es una de las prendas más versátiles que hay en tu armario. Con ellas, tan pronto estás cenando en una reunión de colegas, cómo practicando tu deporte favorito en días con algo de frío o tumbado relajado en un parque.

Lo que empezó siendo ropa de trabajo, pronto se convirtió en una de las prendas por excelencia en la ropa de la cultura urbana. 

Sudaderas hay una inmensa variedad, pero hay que hacer una mención especial a las sudaderas con capucha o hoody. Como su nombre indica, la característica principal es su gran capucha y su bolsillo central y dentro de este grupo, puedes encontrar una amplia variedad de estilos. Con Cremallera o zipped o sin ella, con grandes logos serigrafiados o bordados o las más minimalistas lisas o con detalles de tu marca favorita muy sutiles.

Por supuesto, no sólo de capuchas vive el hombre... y no podemos olvidarnos de la clásica sudadera sin capucha o sweatshirt o crew, que últimamente está ganando terreno en cada temporada y son muchas las marcas como Element, Ecko, Carhartt, Volcom, etc que están aumentando la cantidad de modelos de las mismas.

Si te gustan las sudaderas de skate, compra sudadera Thrasher en negro, gris, o el color que mas te guste y sudaderas element, santa cruz, independent o las sudaderas de la marcas de skate que prefieras.

Si buscas compra de sudaderas online en nuestra tienda urbana vas a encontrar las mejores sudaderas de marca. Disponemos de stocks listos para ser enviados en 24 horas. Puedes comprar sudaderas baratas gracias a nuestro outlet de sudaderas, con descuentos que llegan hasta el 50%

Globe Skateboards

Globe Skateboards is een skatemerk dat zich identificeert met deze drie woorden: kwaliteit, innovatie en garantie. Het werd in 1985 opgericht door drie Australische broers met als doel een wereldwijd merk te worden van skateschoenen, -kleding en -uitrusting.

Hoewel het merk Globe als zodanig wereldwijd bekend is, is het netwerk van bedrijven binnen de groep gigantisch. Om maar een voorbeeld te noemen: Globe nam een paar jaar geleden de skate distributeur dwindle over, waardoor het eigenaar is van merken als Enjoi, Blind, Almost, Darkstar, etc..

Globe wordt verkocht in meer dan 100 landen en is een zeer gerespecteerd merk voor zijn schoenen en kleding, maar ook voor zijn skate- en longboardmateriaal.


Globe kleding

Globe kleding heeft het grote publiek voor zich weten te winnen dankzij de kwaliteit van haar kleding. De zorgvuldige ontwerpen en de kwaliteit van de producten hebben van Globe een referentie gemaakt in de urban mode. 

Onder de belangrijkste categorieën kunnen we de Globe T-shirts en sweatshirts noemen. 


Globe T-shirt

Het Globe T-shirt is een basic die niet in onze kast mag ontbreken. De Globe Box Tee in zwart of wit is een carry-over, een product dat elk jaar in de catalogus verschijnt vanwege de grote vraag die er naar is.

Elk seizoen nemen we nieuwe ontwerpen op in verschillende maten en kleuren die zeer snel verkopen dankzij de kwaliteit van het product en de aangepaste prijs.


Globe T-Shirt Afmetingen

Ter oriëntatie, de maten van de Globe T-shirts in centimeters zijn:

 • Maat S: breedte: 44 cm, lengte: 65 cm.
 • Maat M: breedte: 51 cm, lengte: 72 cm
 • Maat L: breedte: 55 cm, lengte: 74 cm
 • Maat XL: breedte: 60 cm, lengte: 78 cm


Globe sweatshirt

Het Globe sweatshirt is perfect voor de koelste dagen van het jaar. U kunt Hoody hoodies of hoodies met rits kopen die echt comfortabel en mooi zijn.

De moderne en alternatieve ontwerpen maken het een van de meest gevraagde merken onder skaters en jonge liefhebbers van urban fashion.


Globe Sweatshirt Afmetingen

De afmetingen van Globe sweatshirts in centimeters zijn als volgt. Onthoud dat dit ongeveer de maten zijn, als je wilt dat we een specifiek product opmeten neem dan contact met ons op en we zullen het graag doen.

 • Maat S
 • Maat M
 • Maat L
 • Maat XL


Globe Skate Shop

Je kunt de Globe Skate Shop altijd vinden in onze skate shop, omdat we al vele jaren samenwerken met Globe Spanje, dus je kunt kleding, tshirts, hoddies, schoenen, petten, rugzakken en andere producten uit hun catalogus kopen. 


Goedkope Globe Skate

Koop Globe Skate goedkoop dankzij onze aanbiedingen en constante promoties, en de minimale prijs garantie beleid. Zorg ervoor dat u de skate decks en skateboards complete merk te bezoeken, zijn erg populair en een van de best verkopende merken.