(0)
0,00 €
 • Prijs

Urban Wear - Thrasher

Urban Wear - Thrasher
 • Thrasher T-Shirt: Venture Collab BK Thrasher T-Shirt: Venture Collab BK Thrasher T-Shirt: Venture Collab BK
  S21_076125
  Taglie disponibili
  M
Nu: 16,95 €
Oude prijs: 33,90 €
Besparing: 16,95 € (50%)

Kopen Zien>

 • Thrasher T-Shirt: Skate and Destroy BBQ BK Thrasher T-Shirt: Skate and Destroy BBQ BK Thrasher T-Shirt: Skate and Destroy BBQ BK
  S20_073875
  Taglie disponibili
  L
Nu: 15,95 €
Oude prijs: 31,90 €
Besparing: 15,95 € (50%)

Kopen Zien>

LH TESTING

Thrasher kleding

Thrasher kleding is een van de meest gewilde merken van de laatste jaren en niet alleen door skateboarders. Ondanks het feit dat het een van de meest pure merken in de skateboardwereld is, is het erg beroemd geworden dankzij verschillende influencers en youtubers die besloten om thrasher kleding te kopen en deze te dragen in hun live shows, waardoor hun stijl verspreid wordt onder miljoenen mensen.


Waar kan ik thrasher kleding kopen?

Als u op zoek bent naar een winkel om thrasher kleding te kopen in Spanje, dan is dit uw plaats. U vindt er hun meest legendarische ontwerpen en het laatste nieuws dat het merk ons biedt.

Fillow is de perfecte skate winkel om thrasher kleding online te kopen, vind goedkope thrasher t-shirts en sweatshirts omdat we de minimumprijs garantie beleid hebben.

We krijgen regelmatig producten binnen: het zwart-wit-grijze thrasher sweatshirt is een must have.


Goedkope Thrasher Hoodie

Als je op zoek bent naar een goedkoop thrasher sweatshirt dan heb je geluk. Wij verzekeren u de laagste prijs op de markt, en wij lanceren regelmatig speciale aanbiedingen zodat u goedkope hoodies kunt kopen met 30% korting. 

U kunt ons thrasher sweatshirt op amazon vinden, maar wij raden u aan om het op het web te kopen omdat u dan profiteert van een directere deal en de verzamelde loyaliteitspunten.


Thrasher Hoodie zwart

Het best verkochte hoodie sinds jaren is de zwarte thrasher hoodie in de hooded of crewneck versie. De ontwerpen variëren van de meer klassieke logo-ontwerpen tot de nieuwere, modernere versies.

Ze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en hebben perfecte afmetingen, zodat ze echt goed passen.


Thrasher wit Hoodie

De tweede best verkochte versie is het witte thrasher Hoodie. Als u genoeg hebt van donkere kleuren en een andere optie wilt, is dit zeker degene die wij aanbevelen. Hij past overal bij en is zowel op koelere zomerdagen als in de winter heerlijk om te dragen. 


Thrasher Grijs Hoodie

We kunnen zeggen dat thrasher hoodie in deze kleur bijna gelijk staan met witte sweatshirts. Zelfs in bepaalde tijden van het jaar, staan ze boven het witte thrasher sweatshirt.

Persoonlijk denk ik dat je het thrasher sweatshirt in het grijs vaker kunt dragen, omdat het een neutrale kleur is die je zeker minder zal vermoeien, bovendien is het een zeer dankbare kleur omdat het witte gemakkelijker vlekt.


Thrasher Hoodie afmetingen

Dit zijn de geschatte afmetingen van het Thrasher hoodie. Wij zeggen bij benadering, omdat zelfs bij vergelijking van hetzelfde product in verschillende kleuren kan worden vastgesteld dat er kleine verschillen kunnen zijn, maar het dient zeker als richtlijn:

(Breedte x Lengte)

 • Maat S: 53cm x 72cm
 • Maat M: 58cm x 72,5 cm
 • Maat L: 63cm x 74cm
 • Maat XL: 68cm x 78cm

Indien u wenst dat wij een specifieke referentie opmeten, aarzel dan niet om ons te schrijven: clientes@fillow.net


Thrasher logo's en ontwerpen

Dit zijn de logo's en ontwerpen die we het meest gezien hebben in thrasher kledij, meer dan één van hen zal zeker een belletje doen rinkelen. Persoonlijk vind ik het vriendjesmodel het beste :)

Als u kleding van andere merken wilt zien, kunt u naar de afdeling skatekleding gaan, waar u honderden dingen hebt om uit te kiezen.


Thrasher Magazine

Thrasher Magazine verwierf in al die jaren veel prestige, en begon in 1990 met het uitreiken van één van de meest erkende prijzen wereldwijd in het skateboarden en dat is de titel van Skater van het jaar. In 1990 was de winnaar Tony Hawk en de afgelopen jaren hebben we Jamie Foy (2017) en Tyshawn Jones (2018).

Thrasher is altijd zeer actief geweest in de skateboardwereld en is dat nog steeds, op competitief niveau lanceerden ze in 2003 ook de King of the Road (KOTR) waar ze een groep professionele skaters uitnodigen om gedurende 2 weken enkele uitdagingen aan te gaan die hen op voorhand worden toevertrouwd. Het is een wedstrijd die elk jaar plaatsvindt en door verschillende landen gaat